e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Gener de 2015

Clic

Aquesta setmana, les properes hores seran decisives perquè viurem un altre capítol del procés català cap a la independència en el qual estem immersos. El president Mas mourà fitxa una vegada més i dibuixarà el full de ruta d’aquest 2015, que serà apassionant i determinant per al futur polític i social de Catalunya.

El tant esperat  9 de novembre ja és passat. Sembla que faci molts mesos d’aquell dia que tant va costar d’arribar, que va ser un èxit rotund i que va suposar una gran onada il·lusió. I només en fa 2 mesos. Hem avançat més en els últims 3 anys que en tres segles, però en volem més, la gent, la societat civil i la política catalana hem fet el “clic” i ens movem en una nova lògica. Un mix perfecte de complicitats entre societat civil i política amb un objectiu comú, que és fer  la consulta definitiva per dir, almenys en el meu cas, SÍ a un nou Estat Català.

Mai un president català havia escrit, predicat en seu parlamentària i explicat públicament un full de ruta per assolir aquest objectiu. I el tema no és cap altre que fer un referèndum sota l’empara/instrument legal d’unes eleccions, amb l’entesa de qui les han de dur a terme. És això. Encara que ho vulguem explicar de mil i una maneres, és això. De tan simple, tan complicat.

Tinc confiança en els nostres lideratges i, en especial, en el del president Mas perquè ha demostrat que només és impossible allò que no és possible i que, avui per avui, estem més a prop que mai dels possibles que semblaven impossibles. Però ha d’haver-hi acord per jugar als “possibles”, sinó entrarem en la gestió dels desacords que faran “impossible” la necessària unitat d’acció en el procés de la nostra vida.  La formula és infal·lible: president de Catalunya partits polítics societat civil unitat d’acció = imparable desenllaç.  

Ha arribat un punt en el procés en què l’important ja no és només participar, ara l’important és guanyar-nos el nostre futur col·lectiu amb determinació i sense perjudicis. Som molts els que pensem que ens ho juguem tot a un partit únic, no hi ha tornada per esmenar errors, i amb aquest context jo vull la major força i els millors actius per guanyar.

Hem fet el “clic” i no hi ha marxa enrere.

Marc Solsona
Diputat al Congrés per CiU

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
997
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR