e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Maig de 2010

Comencem una nova setmana amb molta força i il·lusió. Sent partíceps d’una onada de canvi, amb cada cop més i més gent, que ja ningú pot aturar. Després de diversos actes molt destacats, que han tingut lloc en els darrers dies, Convergència i Unió ha tornat a demostrar que és el lideratge polític que convé a Catalunya i a Barcelona. En faig, a continuació, un breu repàs.

El primer fet destacat va tenir lloc a mitjans de setmana passada, quan vam abstenir-nos al Congrés per evitar que les institucions internacionals haguessin d’intervenir l’economia espanyola. No vam salvar un govern, sinó una economia que s’ofega. Estem davant d’una situació molt complicada: fortament endeutats, fortament aturats, fortament desequilibrats, i amb increments de fiscalitat. Com va indicar en Duran i Lleida, abstenir-se en el decret de mesures d’austeritat era una decisió delicada, però si el decret no sortia endavant, Espanya acabava exactament igual d'intervinguda que Grècia. Una situació que, per responsabilitat política, no podíem permetre.

El segon fet destacat va tenir lloc ahir diumenge, quan vam poder conèixer la darrera enquesta públicada, en un diari, sobre les properes eleccions municipals a Barcelona. Una Barcelona on porten 32 anys governant els mateixos. El gran guanyador seria Convergència amb en Xavier Trias al cap davant, qui ha promés que “construirem Barcelona i ho farem sense sectarismes, amb la col·laboració dels millors. Volem un canvi de formes, sense mirar el passat, sinó el futur”.

Finalment, el tercer fet destacat. Jo diria, destacadíssim: Més de 12.000 persones ens vam mobilitzat ahir, a Gurb-Vic, pel canvi. Il·lusió, estima pel país, i la força del canvi, van ser els tres elements que més es respiraven en l’ambient. Gent d’arreu de Catalunya, de totes les generacions, de tots els orígens, tots al voltant d’Artur Mas. Com ell mateix va proclamar ahir: “Cal sentit de país, i que el govern es posi a l’alçada del país, que aspira a ser una nació no només en els llibres d’història, sinó una nació d’Europa en en futur, amb una economia que cada cop depengui menys d’Espanya i més del món”.

En definitiva, ha estat una gran setmana per Convergència i Unió. Una setmana plena de feina ben feta, per un bon equip, amb resultats fruit de l’esforç i de la constància. I, mentre, a l’altra banda, uns que han engegat el ventilador, com a única arma a la desesperació de veure el canvi que s’apropa! És un orgull ser de CiU.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4163
1
Comentaris afegits 
joan carles (TGN) 31-05-2010 - 10:52
Amb gent jove com la que pugueu, cada cop tenim un futur millor pel nostre país. Orgullós de Convergència!!!
TORNAR