e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Març de 2010

Un mitjà de comunicació publicava ahir una enquesta electoral on es recollia  les bones perspectives electorals de CiU, però el que era tant o més important era que el tripartit no sumaria suficient per poder tornar a fer govern. Això és vital pel país,  perquè  si els partits que integren el tripartit poden revalidar- lo, segur que  ho tornaran a fer. A la gent amb seny li pot semblar increïble, però aquests partits que avui integren el govern Montilla no actuen amb sentit comú, sinó que busquen el poder pel poder.

Crec francament que el país no pot suportar més aquest desgovern ja que quan pensem que ja no poden errar més, perquè és difícil fer-ho pitjor, es tornen a superar. Només cal mirar que ha passat amb la nul·la gestió de les darreres nevades que havien estat tant anunciades.

Aquest tripartit ha situat  a Catalunya en un difícil camí i són incapaços de trobar solucions  per sortir d’aquesta crisi tant important que patim.  Per això necessitem de veritat un canvi per reactivar l’economia, trobar solucions a l’atur  i recuperar l’autoestima com a país.

Però també Barcelona necessita un Govern de la Generalitat diferent que aposti per la ciutat i la seva gent. Veiem sinó uns exemples. Aquest tripartit acaba d’aprovar un decret llei de comerç que posa encara més dificultats al nostre comerç dels barris; aquest govern deixarà com a llegat no haver fet ni una sola plaça de residència pública per a la gent gran de Barcelona o no haver invertit en la política esportiva de la ciutat; aquest tripartit  no compleix amb el desplegament de tots els mossos que la ciutat  necessita; aquest govern  no actua ni reacciona quan cada setmana hi ha més empreses i comerços que tanquen i més gent a l’atur a Barcelona.

A més, el govern tripartit té un gran aliat amb l’alcalde Hereu. L’alcalde està més preocupat pel seu futur electoral i per fer volar somnis olímpics, que de defensar i exigir els drets dels ciutadans que representa davant del  govern del país que no està complint amb els barcelonins i barcelonines.  Hereu, com alcalde, hauria d’exigir i actuar, però ha optat per ser un espectador silenciós.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4076
3
Comentaris afegits 
oriol (bcn) 17-03-2010 - 08:41
Quan "el projecte " de BCN ha de ser fer unes olimpiades d'hivern és que no hi ha PROJECTE
Carme mesa i Arévalo (Barcelona Barcelonès) 16-03-2010 - 17:35
Ès ben clar, i de veritat tot el què dius, i si hem permets, afegiria, el problema de la llum, ha estat del tot un n'yap i què això demostre el tripartit, està més preocupat, per les cadires, què no pas pel pais, les ecologies no volen la MAT, FORÇA LLUM
Cèlia Torrent (Barcelona) 16-03-2010 - 14:59
Hola Maite, tens raó en tot el que dius. L actual Govern de Cat. i Alcalde de Bcn són retrògrads i incapaços de fer res amb seny. No sé com tenen el valor de dir que són progressistes. Sort que els catalans som forts i, per molt que aquest inútils i els seus acòlits del país veí voldran impedir que sortim d aquest atzucac, quan CIU torni a governar posarà les coses al seu lloc. Espero siguin certes les enquestes. M ha agradat l art de la Vanguardia: Catalunya és la regió del sud d'Europa amb millors perspectives econòmiques. La Comunitat catalana s'ha imposat a regions com el Piemont i Llombardia, a Itàlia, Lisboa o la Comunitat de Madrid .
TORNAR