e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Març de 2009

Aquesta setmana que avui comença farà trenta anys que els socialistes governen a la ciutat de Barcelona. Trenta anys sense interrupció. Trenta anys que han portat el govern d’aquesta ciutat a una autocomplaença que fa que la gestió del dia a dia s’hagi relaxat. Des del 1992 tot ha anat de baixada. I ara hem arribat a un punt on ja no tenen capacitat de reacció. La ciutat aparador que ens han venut durant aquests anys s’ha revelat un miratge efímer, perquè els problemes segueixen aquí. I l’actual crisi econòmica exerceix un efecte multiplicador que fa que la situació ja no sigui sostenible i demani a crits un govern municipal que generi il·lusió i mobilitzi les energies adormides per tants anys de saturació socialista.

En el silenci i la fredor dels despatxos socialistes, segur que en són conscients de la decadència del seu model de govern, i molt tranquils no deuen estar, sobretot l ‘alcalde Hereu, quan han necessitat una nova campanya publicitària, “Fent Barcelona”, que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha fet retirar perquè vulnerava la llei. Perquè enlloc d’informar sobre els serveis de la ciutat  es limitava a cantar (amb diners públics) les suposades excel·lències d’un model ja caduc. Perquè es pensen que l’Ajuntament és d’ells i que poden fer el que vulguin. I això és el que els està perdent.

Però per sort el vent no els hi juga a favor. Les dones i els homes de Barcelona estan ja saturats de tants anys d’autocomplaença socialista, i volen un canvi. Un canvi que intueixen cada cop més proper perquè veuen com cada dia Xavier Trias i el que ell representa va cap amunt.  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1752
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR