e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Juliol de 2008

Ja fa més de dos anys que el Govern de la Generalitat, en contra de les opinions del sector i amb la passivitat del Govern de l’Ajuntament de Barcelona,  va decidir eliminar la Passarel·la Internacional Gaudí. La Passarel·la Gaudí tenia un gran ressò internacional i era una promoció per a la ciutat de Barcelona, que té en el sector de la moda un important element de difusió exterior.

Després de suprimir la Passarel·la i de veure com els nostres dissenyadors havien de marxar a Madrid, Paris o Londres, hi ha hagut  altres intents que no han tingut èxit. Per això és important i bàsic que des de l’Ajuntament de Barcelona i des de la Generalitat  s’impulsi de nou una passarel·la, que uneixi disseny i fabricació, i tot un pla de moda per recuperar el reconeixement exterior .

La sorpresa però la vam tenir l’altre dia quan vam fer aquesta demanda a l’Ajuntament de Barcelona i el Tinent d’Alcalde del bipartit municipal, Jordi William Carnes, va respondre que el Govern no contempla la recuperació de la Passarel·la, ans al contrari, que aposta perquè els dissenyadors surtin a l’estranger, a París, Londres o Milà.

Em sembla increïble que el govern de la ciutat renunciï i no aposti per  recuperar una Passarel·la que era un aparador al món per poder difondre la  marca Barcelona. Crec que es perd una nova oportunitat de situar Barcelona al lloc que es mereix. És una demostració més que aquesta ciutat necessita un canvi de timó que li permeti recuperar el prestigi perdut.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1500
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR