e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Maig de 2010

Qui es pot creure el gir social d'Hereu?

La crisi que ha patit el govern municipal de Barcelona, com a conseqüència de la consulta de la Diagonal, ha fet que, ara de cop, l’alcalde Hereu ens digui que pensa fer un gir social a la seva política al front de l’Ajuntament. Si no fos perquè la situació actual econòmica en la que ens trobem és molt preocupant, em posaria a riure.

Qui pot creure a hores d’ara a Jordi Hereu? Ha estat necessari que la ciutadania li donés una lliçó amb la Diagonal, perquè entengui que no pot seguir malbaratant els diners municipals pel seu “autobombo”? Perquè aquesta és la pura realitat: tant l’anunci de la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern com aquesta costosa consulta han estat fetes només amb la voluntat de promocionar-se front d’unes enquestes que no li eren favorables. I ara ens vol fer creure que farà un gir en les prioritats d’acció?  Ja no ens creiem res. Estem cansats d’escoltar que són un govern progressista i ecologista; esgotats que ens vulguin donar lliçons morals de que mai s’havia fet tanta acció social i  bla, bla, bla...

De moment, no hem escoltat més que paraules buides i promeses sense cap concreció. El que si que hem vist és que han fet un canvi de govern més basat en les necessitats de l’aparell socialista barceloní que en les necessitats de la ciutadania.  Hem vist que Hereu ha cessat el seu primer tinent d’alcalde per evitar que plegués el que realment tenia la responsabilitat dels errors de la consulta, és a dir ell mateix. Hem sabut que hi ha nous tinents d’alcalde, però desconeixem la relació d’aquests canvis amb una nova orientació de govern.

Tampoc coneixem quines accions pensen deixar de fer per poder fer més política social; no sabem si pensem deixar sense efecte campanyes publicitàries que estan encarregant; desconeixem si continuen amb la bogeria de gastar cinc milions d’euros en una plataforma per fer un zoo marí que ningú demana. Tampoc ens han explicat si ara pensen donar resposta de veritat a les peticions de les entitats que treballen amb les persones més afectades per la crisi i que ara estan desbordades.

El que si sabem és que, quan des de Convergència i Unió els hi vam presentar un pla d’austeritat i d’accions per lluitar contra la crisi, no el van voler aprovar i ni tant sols van voler dedicar més d’una hora al seu debat. Això és el que fins ara els preocupava del gir social.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4525
7
Comentaris afegits 
Manel Raga (Barcelona) 29-05-2010 - 19:28
No n'ha tingut prou amb la Diagonal. Ara la campanya del CO2. Molt d'omplir-se la boca amb el transport pblic, per perqu no agafa un dia el metro o els FGC a les 8? s inhum
Marta Ferrusola (Barcelona) 27-05-2010 - 18:32
Aquest Hereu,. es un traidor i no hi ha dret que jugui amb l'excusa de la politica social. Mai n'ha fet de politica social, mai no ha donat ni un euro per cap associaci de persones amb discapacitat fisica o psiquica.
ngel Gil (Barcelona) 26-05-2010 - 19:22
N'estem tips de totes les prepotncies del personatge i de l'auto-bombo que es fa amb els nostres diners. Prou ja !
Merc Espelleta (Barcelona) 26-05-2010 - 17:50
Hola Maite. Estic completament d' acord amb tu. En el moment que estem vivint de crisi de veritat i que molta i molta gent ho esta passant molt malament, i que nomes pensin en malgastar diners per guarnir Barcelona, es incomprensible
Marti (bcn) 26-05-2010 - 17:20
El senyor Hereu esta conseeguint el que semblava imposible:els seus propis fidels estan al.lucinant.Les poltiques socials ara son problemes socials que ja haura de resoldre el proper govern municipal.Per cert,no sera socialista.
TORNAR