e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Gener de 2011

Estem ja a la recta final de les eleccions que han de configurar el futur de la ciutat de Barcelona. És el moment d’anar ja concretant quins són els models que cada partit proposa pel futur.
 
Però, mentre CiU presenta una campanya tranquil·la basada en l’esperança que Barcelona faci un canvi en positiu, el PSC-PSOE està immers en unes primàries a la desesperada.

No pretenc jutjar els problemes d’altres partits, però no accepto que intentin donar lliçons de democràcia, fent creure que, si fan primàries, és perquè ells aposten per la pluralitat i la llibertat. Fan riure! Tothom sap que si ara, i no quan hagués tocat, fan primàries, és perquè no tenen una altra sortida per intentar fer fora a Jordi Hereu de la cursa electoral. L’alcalde Hereu s’aferra a la batalla i es nega a llegir els resultats que li donen les seves pròpies enquestes, segurament pensant que les coses poden canviar. Però imagino que aquesta esperança no la comparteixen els seus companys de files.

De totes formes, tot i no compartir en cap cas el projecte d’Hereu (al contrari, pensant que està totalment esgotat), tampoc puc estar d’acord amb la forma que tenen els dirigents dels seu partit de intentar fer-lo fora. Diria, fins i tot, que han actuat de forma impresentable.

Entendria que fa mesos haguessin fet un procés electoral intern que derivés en unes primàries, però ara, a tan sols quatre mesos d’unes eleccions, l’únic que fan, a part d’humiliar-lo,  és fer que l’actual alcalde  es dediqui encara menys al que hauria de fer, és a dir, a governar i treballar per la ciutat.

Una altra consideració és que, si Montserrat Tura estimava tant Barcelona i pensava que era el seu futur, per què no va fer l’aposta fa uns mesos, en lloc d’ordir tota una estratègia per ser la numero dos de la llista del Parlament? Per què fa l’aposta ara, que no estan al govern i que ha estat apartada dels càrrecs que pretenia al Parlament? La resposta és fàcil. Per Tura, Barcelona és sols un instrument per accedir al poder, que des de fa temps li neguen els seus companys. I, veient l’estil que gasta, no m’estranya.

No qüestiono la capacitat de Tura, però crec que a les persones també se les ha de valorar pels seus mèrits, quan pretenen accedir a un càrrec. I, francament, no veig els mèrits de Tura per ser alcaldessa de Barcelona. Amb això no parlo sols del fet que no hagi estat mai ciutadana de Barcelona, això crec tothom ja ho veu, parlo de que mai ha destacat pel seu interès per la ciutat, en tots els anys que porta de servei públic.

De totes formes, el que més em preocupa és que, amb la jugada de Tura, el govern de la ciutat ha quedat fora de joc. Hereu i el PSC ara sols tenen com objectiu els procés intern del seu partit. Si fins aquest moment tenien la ciutat a la deriva, ara ja és una agonia.

Com deia dissabte el president Mas, mentre ells es dediquen a solucionar els problemes del seu partit, Xavier Trias es dedica, amb el suport de tota la gent de CiU, a buscar solucions pels ciutadans de Barcelona. Aquest és el canvi en positiu que la ciutat necessita.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3918
5
Comentaris afegits 
The Kommisar (barcelona) 18-01-2011 - 21:11
Ara tu tries.hem de triar per tenir una bona ciutat, més segura, més neta, més tot. No cal que vinguin forasters per dir-nos que cal fer. Aquests "sociates" estan a la UVI Desde la JEFA"TURA" el parte medico habitual.
Pilar (Barcelona) 17-01-2011 - 22:58
Realment no s'enten que a vigílies d'unes elecccions, es posin ara a buscar candidat i encara s'enten menys que l'hagin de buscar fora de la circumscripció. Que és que no tenen gent vàlida a Barcelona?
Juan Cabanas Oltra (El Clot -Barccelona) 17-01-2011 - 21:39
La Sra Tura no reunig les condicions per ser Alcaldesa.No viu ha Barcelona,ni pensa viure,No es nascuda a la Vila.Etc.Etc. No se si tambe cobrara per el carrac de Diput.(espero que no sumi) Jo pensava que les Cusas de Braus estaban porhibides aBarna
MARTI(Gracia) (Bcn) 17-01-2011 - 17:37
Totalment d´acord.Hi ha un desgovern i el ciutada no veu que s´estableixi bé l´ordre de prioritats.A peu de carrer no s´enten el tema de les primaries amb la que esta caient.Es un bon reflexe del que es el Psc ara mateix.Barcelona es mereix algo més.Trias
MARTA (BARNA) 17-01-2011 - 17:10
Aquests Tura, es com una fura, i ja saps que les fures son dolentes, per tant es questió de combatre-la amb la delicadesa d'una guineu però combatre-la. no deixar-la per impossible. doncs ella no es rendirà. Endavant que tot es perfila molt bé.
TORNAR