e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Març de 2011

On era Hereu?

El passat divendres, en el ple municipal de l'Ajuntament de Barcelona, els grups de govern (PSC/PSOE - IC) van presentar un proposició per demanar a l'actual govern de la Generalitat el compliment dels convenis d'equipaments educatius i socials per a la ciutat de Barcelona. No hi hauria res a dir si no fos perquè és el primer cop que aquests grups han fet aquesta reclamació, després d'anys i anys d'incompliments sistemàtics del govern tripartit amb la ciutat de Barcelona.  S'ha he tenir realment molt poca vergonya per actuar així.

L'alcalde Hereu Barcelona va signar amb el govern del tripartit un conveni per construir  20 equipaments per gent gran ( 10 residències i 10 centres de dia) que havien d'estar finalitzats l'any 2007. La realitat és que el govern  del tripartit no va deixar en funcionament cap dels  20 equipaments i tan sols un construït però no acabat. Aquest és el balanç del tripartit en serveis per a gent gran a la ciutat de Barcelona, zero places noves residencials de titularitat pública.

En temes d'educació més incompliments. El govern de la ciutat va signar amb el govern tripartit de la Generalitat  un conveni  per fer  7 CEIPs (escoles) i 7 IES (instituts). La realitat és que van deixar en herència  6 escoles en barracots i una escola en projecte,  i cap dels instituts  construïts, ni tan sols en barracots.  Aquesta és la veritat.
I ara reclamen que es doni compliment ràpidament als convenis? Ara? Per què no abans?  On era Hereu fa uns mesos, fa uns anys, quan governava el tripartit i no complien els convenis? Per què no va presentar llavors aquestes propostes? Per què no donava suport a CiU quan reclamàvem el compliment? Què ha canviat ara? Doncs el que ha canviat és que qui governa a la Generalitat  no són els seus companys de partit.

Així és com actua l'alcalde Hereu, abans el partit que els ciutadans.  Que no ens vulgui donar lliçons. Hereu ja no enganya a ningú fent veure que vetlla pels ciutadans de Barcelona, quan hauria d'estar avergonyit de reclamar ara veient com han deixat les finances de la Generalitat els deu seu partit. La diferència clara amb Xavier Trias és que Trias sí que va donar suport a la proposta de que es compleixen els convenis. Ara, i abans. Així és Xavier Trias.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4752
7
Comentaris afegits 
Marti(Gracia) (Bcn) 17-03-2011 - 10:58
Ja fa temps que la senyora Fandos reclama els incompliments en els terminis d´execució d´equipaments a la ciutat.I amb rao.Pero si,la sensació que tinc es la d´una presa de pel.El model d´Hereu es caduc en el fons i no diguem en les formes.Tu Trias.
Àngel Llorent (Barcelona Ciutat) 02-03-2011 - 21:15
Aquesta gent cada dia estan pitjor, el més dolent és que ja porten anys fent-t'ho així i sembla que s'emmascari tot amb un tel de fals progressisme i proximitat. Sí, ens cal aixecar la catifa que porta més de 30 anys estesa i costarà més de un mandat.
Lluís (Barcelona) 02-03-2011 - 20:17
El que em sembla fins i tot divertit és que en recompensa a la seva lleialtat el volien substituir. De totes formes, empran paraules del President Mas, en els propers dos mesos ens haurem de seguir cruspint gripaus com aquests.
Albert (sabadell) 02-03-2011 - 17:05
Quina barra té aquest personatge, i segons es vagi apropant les eleccions suposo que anira a més la seva histèria
manel hernandez (barcelona) 02-03-2011 - 14:58
Ben dit Maite. Sr. Hereu també ens poden explicar perquè ha puixat l´IBI un 28,5% en dos anys? es que l´IPC de l´ajuntament no és elmateix que el de la resta dels mortals?
TORNAR