e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Gener de 2009

"No ploris Barcelona, aixeca't i fes alguna cosa"

Karl-Heinz Müller, director de la Fira Bread&Butter  va dir aquestes paraules “No ploris Barcelona, aixeca’t i fes alguna cosa” a l’anunciar que la Fira deixava la nostra ciutat .Tot i que lamento de veritat la decisió del senyor Müller, sí que estic d’acord amb ell en que cal que el govern municipal reaccioni i comenci a sortir  de la passivitat en la que està ubicat.  Fa uns mesos que des d’aquesta mateixa tribuna d’opinió reclamava  una acció del govern municipal per tornar a situar la ciutat de Barcelona al circuït internacional de la moda, perquè tenim uns magnífics dissenyadors i un indústria puntera, però en canvi tenim un bipartit municipal que no només no ha impulsat nous projectes per donar projecció a la nostra ciutat, sinó que han estat còmplices passius de la Generalitat per carregar-se el que existia (passarel·la Gaudí) i incapaços de retenir el que els hi havia vingut regalat (Bread&Butter).  Només reaccionen quan es troben atrapats!!

Però això no succeeix només en el tema de la moda, l’alcalde Hereu i el seu govern no són capaços de fer front a una gestió eficaç de la gestió de la llei de la dependència, ni reclamen a la Generalitat que construeixi ja totes les residències de gent gran que es van comprometre,  ni fan un pla de veritat de lluita contra la crisis, ni donen suport al comerç afectat per les obres públiques, ni donen compliment als acords democràtics aprovats pel ple municipal, ni agilitzen la millora de la xarxa de transport púbic ni... ni... no acabaríem mai! Perquè governar és actuar amb previsió,  no només reaccionar quan el tren s’escapa; perquè  liderar significa prendre tu la iniciativa i no estar plorant del que no et donen o no fan.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1626
3
Comentaris afegits 
Merc del Rio (Barcelona) 30-01-2009 - 12:52
Barcelona seguir plorant fins que part dels barcelonins no deixin de votar al PSC-PSOE, ICV i ERC, que fa 30 anys que ens tenen avorrits i no fan ms que desprestigiar Barcelona.
jaume petit (barcelona) 28-01-2009 - 16:05
tinc la soluci: fem una consulta ciutadana per a veure qu es pot fer en aquest espai en les dates de la mateixa fira. Decidim entre un tnel o fer-hi passar el tramvia.
Jordi Oliveres (Figueres) 25-04-2009 - 00:24
Plenament d'acord amb tu. Un amic d'Alp.
TORNAR