e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 d'Octubre de 2009

Tenia ja escrit un article parlant del mal funcionament dels serveis socials a la ciutat de Barcelona quan han esclatat les darreres notícies sobre les detencions per casos de presumpta corrupció urbanística.

Evidentment, he cregut que, avui, no tocava parlar del desastre de gestió socialista a l’Ajuntament Barcelona, ja que el que avui em surt del cor és parlar del que és per a mi la política.

Avui, vull recordar que, ja fa més de vint i cinc anys, que vaig entrar a militar a les joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya,  i ho vaig fer perquè creia que, des de la política, es podia canviar el món, es podia fer un món més just i més solidari. Ho creia i ho continuo creient. A casa, sempre m’han ensenyat que cal lluitar i treballar per aconseguir el que somnies. No vinc d’una família que s’ho hagi trobat tot fet, al contrari, els meus pares han hagut de treballar molt perquè jo avui pugui escriure aquestes ratlles.  
 
Parlo dels meus pares perquè crec que són un exemple del botiguer català que ha dedicat la seva vida a aixecar cada dia la persiana del seu negoci amb sacrificis, honradesa i esforços diaris, escoltant i estant sempre al servei del client.

I jo entenc així la política. Hem d’estar sempre al servei de ciutadà, escoltant, esforçar-nos a complir, dia a dia, amb el compromís que hem adquirit quan hem decidit dedicar-nos a aquest noble ofici. Quan algú dóna un vot, a favor nostre, es mereix que nosaltres li tornem, amb dignitat, la confiança que ens ha dipositat. I francament, i ho dic avui molt especialment, crec que la gran majoria de nosaltres, amb més o menys encert en la gestió, així ho fem. Però sempre hi haurà, com a tot arreu, aquell que trenca la norma, però no per això ens han de jutjar a tots els altres. M’agradaria que el dia de demà, el meu fill, pugui parlar de mi amb l’orgull que jo parlo avui de la feina que han fet els meus pares.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1555
3
Comentaris afegits 
Mercè (Barcelona) 31-10-2009 - 00:41
També estic d'acord. Però, per què els mitjans de comunicació no tenen el mateix interès en parlar i escriure articles sobre els bons polítics, que malgrat diguin que tots són iguals això no es cert , com en tenen pels mals polítics?
Pilar Gomà (Barcelona) 28-10-2009 - 18:30
Estic plenament d'acord. Estic convençuda que el 99% dels polítics i gestors, ho fan molt bé, amb honradesa i voluntat de servei. El trist és que només es parla d'aquest 1% i això fa mal no només als partits, sinó a les institucions i al sist. democràtic
Marti (Bcn(Gracia)) 05-11-2009 - 01:33
La veritat es que en moments com aquests cal reflexionar i calen referències.Jo tambe soc fill de negoci familiar i crec en el sacrifici i l´honradesa.Iencara que no li agradi a la senyora Fandos,dire que ella els representa.Mai para i sempre hi es.
TORNAR