e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 d'Octubre de 2008

Crec que hi ha poques coses pitjors que jugar amb l’esperança de la gent. I això és el que han fet el PSOE, el tripartit català i també el govern municipal de Jordi Hereu aquests darrers anys: decebre les expectatives generades per la llei per l’Autonomia Personal  i suport a la Dependència. El Govern Zapatero va arribar a fer, fins i tot, anuncis a la televisió per publicitar la llei. Cosa vista poques vegades. Perquè el que volien era fer-nos creure que apostaven per una política de serveis per a tothom. Paraules i només paraules.

La realitat és que aquests governs que tenim a l’Estat, a Catalunya i a Barcelona no han  estat capaços de tirar endavant tot el que significava aquesta llei per a moltes famílies.

Des de CiU ja vam avisar que la llei, amb aquest tipus de finançament i sense haver fet les previsions necessàries, seria de difícil aplicació. Ens van criticat, ens van dir coses molt gruixudes. El temps, i la mala gestió d’aquests governs, ens han donat la raó.
Fa ja més d’un any que totes les persones amb gran dependència haurien d’estar rebent unes prestacions que no els hi arriben. I quan els hi arriben no són mai les que s’esperaven, al contrari, en molts casos, encara reben menys que abans o unes quantitats tan irrisòries que porten a la decepció. I ara a sobre hem de veure el trist espectable del govern municipal  donant les culpes al govern català, i el català donant les culpes a l’Estat. I ara Zapatero a qui culparà?  Si us plau assumeixin tots les seves responsabilitats. Prioritzin aquestes polítiques i gestionin-les bé. Donin resposta a l’esperança de molta gent..  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1350
3
Comentaris afegits 
Clara (Barcelona) 21-10-2008 - 23:04
La llei de la dependència és un veritable fracàs, amb l'agreujant que els destinataris són un col·lectiu força desafavorit i és una irresponsabilitat dels governants no donar una resposta adequada i digne. Ajuntament, Generalitat i Estat = Suspens
Pere (Terrassa) 21-10-2008 - 23:00
El President Montilla i el Ministre Corbacho han acabat la carrera perquè no l'han ni començat. A vegades és més fiable l'opinió d'una persona que trepitja el carrer i empatitza amb els problemes dels ciutadans que un setciències tancat en un despatx.
auto (lleida) 20-10-2008 - 15:05
Acaba la carrera i després dedica't a escriure articles!
TORNAR