e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Setembre de 2008

La frivolitat de l'alcalde Hereu

Cada  dia  quedo  més  sobtada  de fins a on pot arribar la frivolitat de l’alcalde  que  tenim avui a Barcelona.  Fa uns dies, quan li preguntàvem per  la  crisi  a  Barcelona, ens deixava anar allò de que els comptes de l’Ajuntament  no  tenen  crisis.  Suposo  que  sap  que  Barcelona  no és l’Ajuntament ni la plaça Sant Jaume sinó la suma de persones de la nostra ciutat que estan patint els efectes d’una crisis global que també els pot arribar  a  ells.  Per aquest motiu, quan preguntem al govern d’Hereu què estan fent  per  ajudar al comerç , o per reforçar les mesures socials, entre  d’altres  qüestions,   ens  expliquen  el  que  feien abans que es comencés  a  notar  els efectes de la crisis. Però on viuen aquesta gent?

Estan pujats en un núvol i no s’adonen que cal de forma urgent començar a preveure  (  una  paraula  que  evidentment  no  deu  entrar  en  el  seu vocabulari,  sobretot si mirem con actuen amb el tema de l’aigua) mesures pel  futur.  No  es  pot presentar un Pla d’Actuació Municipal que es veu clarament  que  ha estat elaborat fa un any i mig ja que no recull un pla real  de  mesures  per  donar respostes a la situació econòmica  i social actual.  Esperem  que amb aquest tema facin com amb el tramvia, és a dir, que  acabin  rectificant  i  donant-nos la raó, però que en aquest cas no triguin  tant de temps a fer-ho, ja que la gent de Barcelona necessita un alcalde  que assumeixi el lideratge en defensa dels seus interessos. I si el  que  tenim  avui no es veu capaç de fer-ho, doncs que deixi pas  a un altre.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1693
1
Comentaris afegits 
Barcelonina en crisis (Barcelona) 23-09-2008 - 14:48
Potser l'Ajuntament no est en crisis, per molts ciutadans si que ho estan, i agreujat per molt males poltiques socials i econmiques. Ja no ens podem estrnyer ms el cintur, que ens sortiran els budells per la boca. Ens mereixem millors dirigents.
TORNAR