e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Novembre de 2008

La fletxa Trias va cap amunt

Dissabte passat Convergència i Unió va organitzar una convenció municipal de  Barcelona  a  la  Nau  Ivanow del barri de La Sagrera. He de dir, en primer  lloc,  que l'edifici no va ser triat a l'atzar, sinó que es volia simbolitzar  l'aposta  que  fa   Xavier Trias amb el món associatiu com a gestor d'equipaments.  També  el barri va  ser cercat expressament. La Sagrera  havia de ser el símbol de la nova Barcelona que ens van prometre
els  socialistes  i,  en  canvi i un cop més, s'està  demostrant la incapacitat de dur a terme un projecte que cada dia es veu més llunyà. En la Convenció Trias va presentar una nova imatge que l'ha d'acompanyar en aquesta  nova  etapa,  una  imatge  basada en la paraula Trias amb la "t" convertida  en una fletxa, la fletxa Trias, una fletxa que vol dir que el projecte de Xavier Trias va cap amunt.

Els  que vam assistir a la Convenció Municipal de CiU vam poder constatar l'ambient  d'il·lusió i d'esperança que es respirava en aquella Nau. Tots i totes tenim clar que després de 30 anys de governs socialistes estem arribant  a un final d'etapa. Que estem a prop d'un canvi que farà que la ciutat de Barcelona  recuperi  el lideratge perdut i sigui un motor de progrés pel nostre país.

Em va agradar especialment quan Trias va dir que Barcelona necessitava un "lideratge social" que donés resposta a les dificultats de la gent. Em va agradar  perquè  sé que ho deia des del cor. Fa ja anys que formo part de l'equip  de Xavier Trias i he vist com viu els problemes de les persones. Es  preocupa  de  la  gent  que té més dificultats i ho fa sempre amb una tendresa  i amb una esperit que molts cops m'emociona. A aquesta tendresa li hem de sumar el sentit comú que sempre posa en les decisions que pren, el dinamisme que envolta el seu dia a dia, la seva capacitat de treball i de lideratge,  així  com la  fidelitat que té sempre als seus principis. Així  veig  jo  a  Xavier  Trias,  i crec que així el van veure totes les persones  dissabte passat. I per això tots vam veure clar que el canvi a Barcelona és ja molt a prop, perquè Trias va amunt com una fletxa.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1655
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR