e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Setembre de 2010

Hereu un altre cop en crisi

Estic realment sorpresa de l’espectacle que estan fent Jordi Hereu i el PSC –PSOE per decidir si Hereu serà o no el candidat del socialistes a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona. Crec que és una mostra més de que la ciutat de Barcelona necessita un canvi de rumb i un nou timoner. El que hauria d’estar fent Hereu és treballar per  la ciutat amb il·lusió i idees per aconseguir treure als barcelonins de la crisis en que estem ficats. Però és evident que no ho fa, i per això  es veu qüestionat ,fins i tot, pels seus propis companys. No deu ser molt engrescador per l’actual alcalde haver de sortir un dia i una altre dient que vols ser ell l’alcalde per convèncer als seus. Francament arriba al nivell de ser patètica aquesta situació. Confirma que la seva gestió i el seu lideratge ha tocat fons, perquè si ho estès fent bé ja fa mesos que hauria estat escollit.

El PSC-PSOE es troba en un moment complicat perquè veu com per primer cop les enquestes no li són favorables a la ciutat de Barcelona i per això han encès la llum d’alarma. Perquè no volen perdre el poder  a  Barcelona . Els socialistes consideren l’Ajuntament de Barcelona com si fos la seva finca particular, i per això la governen amb una actitud de prepotència i sectarisme. Però ara, després de més de 30 anys d’aquest estil, el que necessita la ciutat i la seva gent  és obrir finestres i que entri aire nou. I pel que es veu això també ho pensen una bona part dels socialistes que qüestionen a Hereu.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4676
9
Comentaris afegits 
Merc (Barcelona) 20-09-2010 - 19:05
Fa molts anys que des de CIU es treballa per canviar la nostra Ciutat per, la ra a vegades s molt tossuda. Ara els ciutadans de Barcelona, que no som tant idiotes com ens veu el Sr. Hereu, tenim clar qui t la ra i la il.lussi: es diu TRIAS.
Neus Vntr i Joan Coll (BARCELONA) 20-09-2010 - 15:06
Estem d'acord, s'ha de fer projectes de futur perqu la gent es doni compte que cal un canvi. Els que estan en l'actual govern han fet coses, per moltes malament, no vull recordar quines sn, pujaria la pressi. Convergncia i Uni ha d'esser la soluci
Silvia Manzano (BARCELONA) 16-09-2010 - 18:38
Estic dacord ,la veritat es que els socialistes tenen feina i no donen al abast ells mateixos veuen que tot es desborda i busquen excuses perque no ho poden asumir, estem molt il.lusionats amb el canvi de govern i dajuntament i la il.lusio dona energia
esther (bcn) 16-09-2010 - 11:00
comparteixo la idea de trobar un nou cam per la nostra Barcelona, i veig un senyal positiu que em permet tenir esperana de canvi, i s que a Hereu no el volen ni a casa seva. s moment de treballar per la nostra ciutat.
Caarles Pags (Seva) 15-09-2010 - 22:26
Maite, estic totalment d'acord amb tu. BCN necesita un canvi JA! i crec que Trias, s el que ara necesita BCN. Per a mi, encare que he deixat CDC, penso que s i ser la millor opci per garantir el progrs i l'esperana dels barcelonis. Exit!
TORNAR