e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Juny de 2011

Comença una setmana que culminarà amb un canvi històric a la ciutat de Barcelona . El proper divendres, si tot va com esperem, Xavier Trias serà el nou alcalde de la ciutat i amb ell comença una nova etapa. Una nova etapa en la que molt s ciutadans tenen dipositades moltes esperances, i en la que tot l’equip que acompanyem al Xavier Trias hi posarem totes les nostres forces i les nostres i il·lusions per construir un futur millor.

Sabem que agafem el relleu a la ciutat en un moment gens fàcil, i per això caldrà a més de treballar de valent també aportar un nou estil de governar.  La ciutadania està esgotada de la forma de governar d’alguns polítics, que posen per davant els interessos dels partits als de la gent.  Cal fer una aposta per revaloritzar la política en el sentit més noble del concepte, la lluita pel bé comú. Encara més avui, quan hi ha qui qüestiona el sistema de representació democràtica que ens  hem lliurament dotat, cal recordar, un cop més,  que va lluitar i morir molta gent  lluitant per la democràcia perquè ara no treballem tots per donar-li prestigi.  

El gran canvi ha de ser per aquests motius abans de res un canvi d’estil. Un estil que cercarà  aliances entre l’administració, les entitats, el tercer sector i la iniciativa privada. Un estil proper que comptarà amb les persones,  les escoltarà i les farà protagonistes de la nostra actuació.  Un estil que farà que l’Ajuntament no serà  un competidor sinó un facilitador per qui aposti per Barcelona.
I  tots aquests canvis els volem fer perquè  tenim un somni que esperem poder veure realitzat en un  futur proper:  fer de  Barcelona una ciutat referent en Qualitat de vida.  I estic segura que amb la col·laboració de molta gent que també ho desitja ho aconseguirem.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
10293
2
Comentaris afegits 
antoni fabregas (Barcelona) 28-06-2011 - 12:23
Estic convencut qe en Tries pot esser un dels revulsius politics qe necesitem a Barcelona , Catalunya te personalitat i es humanista.cal aproximarse a la juventud qe vol una regeneracio democratica,jo tinc 62,qe escolti a la gent amb ideas e ideals.
ferran (barcelona) 27-06-2011 - 22:17
Felicitem-nos tots pels resultats de 15 regidors i que Déu us guii a cadascú de vosaltres en la tasca de dirigir els respectius districtes i el conjunt de la ciutat. Ferran
TORNAR