e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 d'Abril de 2010

La sensació de impotència que tens quan ets víctima d’un robament, o millor dir furt,  en mig del carrer és difícil d’explicar. Primer és de incredulitat, no acabes de creure’t que t’ha passat i penses que és una broma; desprès és com una buidor, perquè la bossa que acaben de separar de tu és una part del teu món i et trobes perduda; més tard es converteix en tristesa, perquè ets conscient de les dificultats en que t’han posat unes persones a les que tu no els has fet res; i al final tot es converteix en indignació, perquè veus que per molt que facis denúncies i els agafin aquestes persones seguiran actuant igual, perquè avui la reincidència és quasi impune en el cas de petits furts..

Aquesta situació que es repeteix molts cops al dia, i que es veu multiplicada en el cas dels turistes que visiten la nostra ciutat, provoca a la gent que vivim a Barcelona, i als que ens visiten, una sensació d’inseguretat i d’impunitat que no pot continuar. Barcelona no pots seguir sortint en els mitjans de comunicació del món com una ciutat paradís dels carteristes
Davant d’aquesta situació el govern municipal de la ciutat ha fet declaracions i rodes de premsa, aquestes sí que no falten mai, protestant i queixant-se, però no ha fet cap actuació que pugui acabar amb aquesta multireincidència. Aquest alcalde Hereu només es mou per aquells esdeveniments positius que el puguin col·locar bé  a la foto, però en canvi no gasta energies treballant en els problemes reals dels barcelonins.

Ha estat Xavier Trias qui ha portat al Congrés de Diputats, a través del grup parlamentari  de Convergència i Unió, tota un sèrie de propostes, en forma d’esmenes, que s’incorporaran al Projecte de Llei Orgànica de Codi Penal que s’aprovarà avui a la Comissió de Justícia.

CiU ha aconseguit pactar incorporar en el nou Codi Penal la creació d’un registre de faltes, l’enduriment de les penes per a les bandes de carteristes i presó pels reincidents.  És l’estil de CiU, buscar solucions reals sense fer massa soroll.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3950
3
Comentaris afegits 
Manel (Barcelona) 22-04-2010 - 11:47
L'aconseguir que aquests delinqüents ingressin a la presó, serà una major despesa per a la ciutadania, ja que els facilitarem pensió completa, amb llit, esport i tot tipus de facilitats pel seu bon viure, el que és el mateix, ens seguiran robant però legalitzadament. Aquestes persones per anomenar-les d'alguna manera, haurien de ser destinades a estalviar-nos els alts costos en túneladoras i dedicar-les a treballar en la construcció dels túnels de l'AVE i el futur de Collserola i els que no siguin aptes per a això, retornar-los al seu país d'origen amb un efectiu control policial perquè no apareguin per aquí mai més. Els barcelonins precisem d'una policia de proximitat, que garanteixi la nostra seguretat i protegeixi els nostres interessos. És necessari canviar la molt dolenta imatge que de Barcelona s'ha creat.
Marti (Gracia) (bcn) 22-04-2010 - 11:15
A casa meva,bar Tossa,tenim problemes perque has d´anar control.lant els carteristes.es una feina profesional i poc castigada.Parlo amb els mossos i comenten queen una tarda agafen varies vegades a la mateixa persona.Som el paradís.!anvi de lleis,ja.
oriol (BCN) 22-04-2010 - 07:53
hi ha qui bada la fama i ni ha qui carda la llana...
TORNAR