e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Novembre de 2010

Avui, comença una nova etapa plena d’il·lusió i esperança per un futur millor pel nostre país. El poble català ha triat: ha apostat pel canvi i per Convergència i Unió.

Davant la desesperança i la falta de confiança en el govern tripartit, els catalans han decidit recolzar d’una forma molt majoritària l’Artur Mas. I ho han fet perquè ell representa l’esperança d’una nova manera de fer política. Un estil basat en el servei a la ciutadania i en el compromís de  treballar i sumar esforços per superar la crisi econòmica actual. Però l’etapa que avui comença significa també un pas més per construir una gran majoria que defensi el nostre dret a decidir.

Però a més, l’Artur Mas mereix ser el President de Catalunya, i ho dic amb convicció, per molts motius; perquè ja havia guanyat dos cops i mai va defallir; perquè ha liderat durant aquests anys una oposició constructiva; perquè ha sabut construir una alternativa sòlida que ara, per fi, ha donat els seus fruits; però sobretot perquè és qui té el millor projecte per reactivar el nostre país i perquè avui Catalunya necessita un líder preparat com ell al capdavant.

Avui, em sento orgullosa del meu país que ha sabut valorar el projecte de Convergència i Unió  i ha dipositat la confiança en l’Artur Mas. I tal com deia ell ahir, ens hem de sentir orgullosos de la victòria, perquè hem treballat molt per aconseguir-la, però hem de ser humils perquè Catalunya l’hem d’aixecar entre tots i totes.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
4138
7
Comentaris afegits 
esther (bcn) 29-11-2010 - 21:21
d'acord amb tu Montse, crec que tenim un president honest i responsable disposat a treballar pel país i hem de contribuir-hi. Ara, continuem amb la proposta de canvi a l''àmbit municipal.
Juan Cabanas Oltra (Barcelona) 29-11-2010 - 19:36
Jo tambe amb sento orgullos i feliç, per la feina feta be,sen corosus vers el contrari i nofaltan aningu. Artur Mas sera el nostre 129 PRESIDENT i sera de CATALUNYA no hu duptis .La pinya de jent con tu Maite que per esfors no falleu.una abraçada
Albert (Sabadell) 29-11-2010 - 19:27
Totalment d'acord, i el millor que ha fet el ja ExPresident de Catalunya és renunciar al seu escó i que així desaparegui del Parlament català tots aquells que han Gestionat Catalunya aquests últims anys.
Albert Ruiz (sbdalbert@terra.es) 29-11-2010 - 19:26
Totalment d'acord, i el millor que ha fet el ja Ex President de Catalunya és renunciar al seu escó i que així desaparegui del Parlament català tots aquells que han Gestionat Catalunya aquests últims anys.
Mont-serrat (Barcelona) 29-11-2010 - 18:33
Estic plenament d'acord amb tu Maite. El poble de Catalunya ha donat una lliçó anant a votar i dient ben clar que no volia invents estranys ni pactes díficils d'explicar i més difícils d'entendre. I necessita el millor president, l'Artur Mas!!!
TORNAR