e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Juny del 2011

Esperança en el canvi a Barcelona

Comença una setmana que culminarà amb un canvi històric a la ciutat de Barcelona . El proper divendres, si tot va com esperem, Xavier Trias serà el nou alcalde de la ciutat i amb ell comença una nova etapa. Una nova etapa en la que molt s ciutadans tenen dipositades moltes esperances, i en la que tot l’equip que acompanyem al Xavier Trias hi posarem totes les nostres forces i les nostres i il·lusions per construir un futur millor.

Sabem que agafem el relleu a la ciutat en un moment gens fàcil, i per això caldrà a més de treballar de valent també aportar un nou estil de governar.  La ciutadania està esgotada de la forma de governar d’alguns polítics, que posen per davant els interessos dels partits als de la gent.  Cal fer una aposta per revaloritzar la política en el sentit més noble del concepte, la lluita pel bé comú. Encara més...

Continuar llegint...

02 de Març del 2011

On era Hereu?

El passat divendres, en el ple municipal de l'Ajuntament de Barcelona, els grups de govern (PSC/PSOE - IC) van presentar un proposició per demanar a l'actual govern de la Generalitat el compliment dels convenis d'equipaments educatius i socials per a la ciutat de Barcelona. No hi hauria res a dir si no fos perquè és el primer cop que aquests grups han fet aquesta reclamació, després d'anys i anys d'incompliments sistemàtics del govern tripartit amb la ciutat de Barcelona.  S'ha he tenir realment molt poca vergonya per actuar així.

L'alcalde Hereu Barcelona va signar amb el govern del tripartit un conveni per construir  20 equipaments per gent gran ( 10 residències i 10 centres de dia) que havien d'estar finalitzats l'any 2007. La realitat és que el govern  del tripartit no va deixar en funcionament cap dels  20 equipaments i tan sols un construït però no acabat. Aquest és el...

Continuar llegint...

17 de Gener del 2011

Primàries a la desesperada versus el Canvi en positiu

Estem ja a la recta final de les eleccions que han de configurar el futur de la ciutat de Barcelona. És el moment d’anar ja concretant quins són els models que cada partit proposa pel futur.
 
Però, mentre CiU presenta una campanya tranquil·la basada en l’esperança que Barcelona faci un canvi en positiu, el PSC-PSOE està immers en unes primàries a la desesperada.

No pretenc jutjar els problemes d’altres partits, però no accepto que intentin donar lliçons de democràcia, fent creure que, si fan primàries, és perquè ells aposten per la pluralitat i la llibertat. Fan riure! Tothom sap que si ara, i no quan hagués tocat, fan primàries, és perquè no tenen una altra sortida per intentar fer fora a Jordi Hereu de la cursa electoral. L’alcalde Hereu s’aferra a la batalla i es nega a llegir els resultats que li donen les...

Continuar llegint...

29 de Novembre del 2010

Avui comença una Catalunya millor!

Avui, comença una nova etapa plena d’il·lusió i esperança per un futur millor pel nostre país. El poble català ha triat: ha apostat pel canvi i per Convergència i Unió.

Davant la desesperança i la falta de confiança en el govern tripartit, els catalans han decidit recolzar d’una forma molt majoritària l’Artur Mas. I ho han fet perquè ell representa l’esperança d’una nova manera de fer política. Un estil basat en el servei a la ciutadania i en el compromís de  treballar i sumar esforços per superar la crisi econòmica actual. Però l’etapa que avui comença significa també un pas més per construir una gran majoria que defensi el nostre dret a decidir.

Però a més, l’Artur Mas mereix ser el President de Catalunya, i ho dic amb convicció, per molts motius;...

Continuar llegint...

15 de Setembre del 2010

Hereu un altre cop en crisi

Estic realment sorpresa de l’espectacle que estan fent Jordi Hereu i el PSC –PSOE per decidir si Hereu serà o no el candidat del socialistes a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona. Crec que és una mostra més de que la ciutat de Barcelona necessita un canvi de rumb i un nou timoner. El que hauria d’estar fent Hereu és treballar per  la ciutat amb il·lusió i idees per aconseguir treure als barcelonins de la crisis en que estem ficats. Però és evident que no ho fa, i per això  es veu qüestionat ,fins i tot, pels seus propis companys. No deu ser molt engrescador per l’actual alcalde haver de sortir un dia i una altre dient que vols ser ell l’alcalde per convèncer als seus. Francament arriba al nivell de ser patètica aquesta situació. Confirma que la seva gestió i el seu lideratge ha tocat fons, perquè si ho...

Continuar llegint...

28 de Juny del 2010

No és això senyor Hereu, no és això

Llegia ahir una entrevista a l’alcalde de Barcelona, on en un determinat moment Hereu deia que la prioritat de l’ajuntament de Barcelona són les polítiques socials, i que per això han augmentat el pressupostat destinat a aquestes polítiques.

Hi haurà persones que amb bona voluntat potser es creuran a l’alcalde, però a nosaltres ja no ens pot enganyar més. Cada cop que el regidor d’Acció Social del govern dona xifres, ho fa de tal forma que mai es pot comparar amb el que ha dit l’any anterior. Això sí, sempre parla de plans, acords, etc. i un munt de projectes que queden molt bé quan els expliquen, però que al final tot són paraules i no fets. He de reconèixer que l’actual regidor sap fer discursos, això ho diu tothom, però no sap desprès passar del discurs a l’acció, i una ciutat no es pot construir amb...

Continuar llegint...

25 de Maig del 2010

Qui es pot creure el gir social d'Hereu?

La crisi que ha patit el govern municipal de Barcelona, com a conseqüència de la consulta de la Diagonal, ha fet que, ara de cop, l’alcalde Hereu ens digui que pensa fer un gir social a la seva política al front de l’Ajuntament. Si no fos perquè la situació actual econòmica en la que ens trobem és molt preocupant, em posaria a riure.

Qui pot creure a hores d’ara a Jordi Hereu? Ha estat necessari que la ciutadania li donés una lliçó amb la Diagonal, perquè entengui que no pot seguir malbaratant els diners municipals pel seu “autobombo”? Perquè aquesta és la pura realitat: tant l’anunci de la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern com aquesta costosa consulta han estat fetes només amb la voluntat de promocionar-se front d’unes enquestes que no li eren favorables. I ara ens vol fer creure que farà un gir en les prioritats...

Continuar llegint...

21 d'Abril del 2010

CiU aconsegueix presó pels reincidents

La sensació de impotència que tens quan ets víctima d’un robament, o millor dir furt,  en mig del carrer és difícil d’explicar. Primer és de incredulitat, no acabes de creure’t que t’ha passat i penses que és una broma; desprès és com una buidor, perquè la bossa que acaben de separar de tu és una part del teu món i et trobes perduda; més tard es converteix en tristesa, perquè ets conscient de les dificultats en que t’han posat unes persones a les que tu no els has fet res; i al final tot es converteix en indignació, perquè veus que per molt que facis denúncies i els agafin aquestes persones seguiran actuant igual, perquè avui la reincidència és quasi impune en el cas de petits furts..

Aquesta situació que es repeteix molts cops al dia, i que es veu multiplicada en el cas dels turistes que visiten...

Continuar llegint...

15 de Març del 2010

Si el tripartit no suma Catalunya guanyarà i ... Barcelona també

Un mitjà de comunicació publicava ahir una enquesta electoral on es recollia  les bones perspectives electorals de CiU, però el que era tant o més important era que el tripartit no sumaria suficient per poder tornar a fer govern. Això és vital pel país,  perquè  si els partits que integren el tripartit poden revalidar- lo, segur que  ho tornaran a fer. A la gent amb seny li pot semblar increïble, però aquests partits que avui integren el govern Montilla no actuen amb sentit comú, sinó que busquen el poder pel poder.

Crec francament que el país no pot suportar més aquest desgovern ja que quan pensem que ja no poden errar més, perquè és difícil fer-ho pitjor, es tornen a superar. Només cal mirar que ha passat amb la nul·la gestió de les darreres nevades que havien estat tant anunciades.

Aquest tripartit ha...

Continuar llegint...

11 de Febrer del 2010

Com les enquestes no ens van bé, i si fem uns JJOO?

L’altre dia llegia amb sorpresa en un mitjà de comunicació que Barcelona va pensar en organitzar uns altres Jocs Olímpics d’estiu abans de postular-se pels Jocs d’hivern del 2022. Francament quan llegia la notícia no m’ho podia creure de tant surrealista que em semblava. Vaig confirmar la sensació que vaig tenir el primer dia que l’alcalde Hereu va anunciar que volia fer els JJOO d’Hivern a Barcelona: que aquesta proposta era fruit de la improvisació. És difícil fer-ho pitjor d’entrada. La idea de fer una jocs d’hivern,  que poblament no és tan descabellada, ha donat la sensació de ser una broma. De fet, si el que pretenia l’alcalde veient que no anava bé en les enquestes era que es parlés d’ell ho ha aconseguit, però els acudits i gracietes que ja circulen sobre els jocs d’hivern no crec que sigui el que ell...

Continuar llegint...

Inicio Anterior 1 2 3 Següent Final