e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 de Febrer de 2014

Els germans César i Jorge Cadaval, Los Morancos, van assistir aquesta setmana passada al programa Els matins de TV3 d' Helena Garcia Melero i Empar Moliné, la noia dels tangues. Jorge Cadaval feia una afirmació intel·ligent:

-Para tener sentido del humor hay que saber reirse de uno mismo.

Empar Moliner, amb aquest sentit de l'humor que particularment mai m'ha aixecat el més mínim somriure i aquell posat de superioritat progre-intel·lectual-sartrià, gràcies a Déu passat ja de rosca, afirmava:

-Y tu lo haces Jorge! Ho confirmava també la periodista i conductora Garcia Melero. Per cert...¿Han d'opinar els conductors o moderadors?

L'important, no obstant, no va tant per aquí com per entendre que una cosa és riure's d'un mateix i una altra ben diferent és riure's dels altres. La ‘simpàtica' Empar Moliner, pocs dies abans, es mofava a base de bé i públicament del polític Jordi Cañas -investigat, que no acusat, de frau fiscal- amb una sèrie de vídeos miserables i infames tot suggerint allò que la devia molestar tant i tant quan ho feien a Pasqual Maragall. Insinuava i pressuposava, una vegada i una altra, a Jordi Cañas de ‘borratxo'. Jordi Cañas, a qui vaig entrevistar fa un parell de mesos, serà culpable o no de frau fiscal; això ja ho veurem i en tot cas ho decidiran els tribunals. Però Jordi Cañas mereix una disculpa i un descàrrec públic com marquen els criteris no només periodístics sinó de la bona educació. I en el mateix programa i minuts, després de ser difamat i injuriat alegrement i sense contemplacions.

És ben probable que el Sr. Cañas -com gairebé tothom- tingui una família, una mare, un pare, uns fills o alguns amics preocupats per la seva situació, cosa que els deu fer patir com passa a la majoria de persones normals. A més a més, tots ells, no tenen perquè deduir que en aquest país tothom actua així, sinó que la majoria de persones són civilitzades, respectuoses i sensates. Potser la Moliner, situada i levitant eternament en aquest mirall de la puresa intel·lectual on la resta de mortals pecadors ens hem de veure, no ho faci. Que hi farem..! i de fet tan se val, ja creixerà...¡O no! Però la Televisió de Catalunya -la Tele3 que deia la meva àvia- sí hauria d'assumir-ho. Perquè és el canal on això va passar i... ¿és o no de tots? Potser doncs, menys vagues, menys ‘conyeta Moliner del jiji -jaja' i més periodisme.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1728
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR