e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Març de 2015

 

 

Rafael Ros, actual alcalde de La Roca del Vallès i candidat a la pròximes eleccions municipals per Convergència i Unió, ha tancat la liquidació dels pressupostos de l'any passat (2014) amb un superàvit de 2M d'€ i un ròssec de tresoreria de 616.346, 40 €. Ros va entrar com a alcalde l'any 2007 en què cap dels projectes en marxa tenia previsió de finançament.

A més, i en el decurs d'aquests anys, l'Ajuntament ha hagut de fer front al sobre-cost del pavelló poliesportiu municipal que va tenir una desviació d'un 30%. Si fa no fa, 1.600.000 euros, per la qual cosa el cost final serà de 14 milions després d'una sentència que condemnava l'Ajuntament al pagament de dos milions i mig en interessos.

Ros i el seu regidor d'economia Manuel Álvarez, ma dreta pel que fa als comptes, van haver de fer entrar l'Ajuntament en el Pla de Proveïdors del Govern Central per un termini de 10 anys, i del qual n'han pogut sortir en els tres primers. És, a partir d'aquest sanejament econòmic, que el Consistori podrà fer inversions i disposar -entre endeutament i subvencions- de 5 a 6 milions d'euros en el proper mandat 2015-2019. Una oportunitat que, com ha insinuat raonadament el mateix Ros en la presentació de la seva candidatura, es mereix poder executar amb el seu equip "després d'aquesta llarga travessia".

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1242
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR