e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Setembre de 2014

El responsable Jordi Pujol

"El principal responsable de la meva mare sóc jo" deia dia rere dia l'honorable president Pujol en els seus discursos. Tot seguit, i sense excepció, afegia amb to humil i de certa reserva: "...però el meu exemple no serveix".
Estàvem en l'època en què els polítics -mirant de donar alçada a la seva prosàica retòrica- posaven exemples de Luther King o del mateix J.F. Kennedy i el seu "no us pregunteu que pot fer el vostre país per vosaltres sinó que podeu fer vosaltres pel vostre país".

Posteriorment, i llegint les seves memòries, Jordi Pujol torna a mostrar la seva sinceritat i autocrítica (d'autèntic cristià) quan a l'afirmació de Manel Cuyàs sobre els seus molts admiradors li respon: "no tants, Sr Cuyàs, no tants, no hi ha tanta gent que conegui l'autèntic Jordi Pujol". I és que realment la política i el món dels mitjans de comunicació ens situa sempre a tots plegats més a prop del compte de les persones, siguin aquestes polítics, esportistes, actors... siguin el que siguin.

Vaig treballar deu anys al servei del President Pujol; i molt a prop seu. I han estat els anys que més he après sobre el funcionament de la política i les persones. I ni una falta de respecte, ni un to de veu més alt, ni més baix, del compte. I un pragmatisme eficaç, propi d'una intel·ligència superdotada. Malgrat tot, la vida és complexa per definició. I també sabem que ningú es perfecte. I cal tenir present que atesa la repercussió infinita de la realitat en aquest món digital que vivim segueix sent honorable i tot un exemple el fet de reconèixer els errors, per grans que siguin, i demanar-ne perdó.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1343
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR