e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Febrer del 2014

"A Espanya no hi ha extrema dreta gràcies a Manuel Fraga"

 LA TAULA D'EN BERNAT 

Entrevista a Xavier Garcia Albiol del Partit Popular

  • A Badalona no detecto el problema de la immersió lingüística
  • Badalona i Castelldefels són dues mostres de normalitat democràtica
  • Faria la consulta a Espanya, sense problemes

 

Abans d'arribar a l'Ajuntament de Badalona un passa per la seva segona casa, l'Institut Guttmann, i s'adona que les escales i les rampes exteriors per a l'exercici de la musculatura, l'equilibri o la flexió dels genolls són al mateix lloc de sempre. Hi toca el sol, també com sempre. S'hi veu el mar i s'hi està bé. I Badalona està...

Continuar llegint...

01 de Febrer del 2014

Menys vagues, menys Moliner i més periodisme

Els germans César i Jorge Cadaval, Los Morancos, van assistir aquesta setmana passada al programa Els matins de TV3 d' Helena Garcia Melero i Empar Moliné, la noia dels tangues. Jorge Cadaval feia una afirmació intel·ligent:

-Para tener sentido del humor hay que saber reirse de uno mismo.

Empar Moliner, amb aquest sentit de l'humor que particularment mai m'ha aixecat el més mínim somriure i aquell posat de superioritat progre-intel·lectual-sartrià, gràcies a Déu passat ja de rosca, afirmava:

-Y tu lo haces Jorge! Ho confirmava també la periodista i conductora Garcia Melero. Per cert...¿Han d'opinar els conductors o moderadors?

L'important, no obstant, no va tant per aquí com per entendre que una cosa és riure's d'un mateix i una altra ben diferent és riure's dels altres. La ‘simpàtica' Empar Moliner, pocs dies abans, es mofava a base de...

Continuar llegint...