e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat
Nom: Josep Salvat i Sangrà
Lloc: Sant Feliu de Llobregat
 
  Email:
  Web: www.linkedin.com/in/josepsalvat
Sóc consultor independent de comunicació i màrqueting. Professor a ESIC Business School i a la Universitat de Barcelona (IL3).
Col•laboro amb diversos mitjans de comunicació: e-Notícies, Ràdio 4 (Rne) (Directe 4.0 que presenta Xantal Llavina), Canal Català TV (Per a llogar-hi cadires, amb Marta Polo), Badalona TV (Olla de Grills, amb Mercè Roura) i BTV (La Rambla, amb Daniel Domenjó).
Ofereixo la meva experiència en màrqueting, vendes, publicitat, relacions públiques, esdeveniments, protocol i comunicació a pimes i als meus alumnes. He estat director a DcorporateCom, agència de comunicació corporativa i de producte. Abans d'aquesta etapa professional vaig ocupar la posició de Director de Comunicació a LF Channel i als anys 2007 i 2008 vaig ser el màxim responsable per a Espanya de l'agència italiana de RRPP Free Message.
He conegut en profunditat l'entorn multinacional: Samsung Electronics Iberia, S.A. com PR implant (2005-2006) i Panasonic España, S.A. com a cap de premsa, RRPP i màrqueting corporatiu (1999-2004).
Vaig començar la meva carrera el 1998 col•laborant a La Vanguardia, Barcelona TV, Flaix FM i Ràdio Flaixbac, així com en diverses revistes esportives de La Vanguardia Publicacions com TodoSport, Action & Sports i T-Sport Professional.
Sóc Llicenciat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i Diplomat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.

Els meus interessos
Rss Rss