e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

10 d'Abril de 2013

Que no hi hagi cap, absolutament cap, càrrec de confiança a l'administració. Que facin la feina els funcionaris, que per això els tenim. Segur que al cos superior de gestió n'hi ha molts -i bons- amb ganes de pencar i fer anar endavant el sistema.

Fora assessors, consultors i tot tipus de treballadors externs que han assolit la plaça per art de màgia o gracies a tenir un carnet polític sigui del color que sigui. S'ha acabat! A l'administració només hi pot haver funcionaris amb la seva oposició guanyada netament en concurs públic així com el personal laboral adequat a les necessitats de producció i càrrega de feina.

I no vull sentir a dir mai més que això és "la xocolata del lloro". Què passa? Què com és una part minsa del global del pressupost ja no cal fer-ho? Mentida! Avui més que mai son necessàries aquestes decisions. Aquest gest seria agraït per tots els que estan fora "passant fred" i per tots el funcionaris de carrera que son dins i que veuen dia sí i dia també com els retallen el sou mentre sí hi ha diners per pagar als militants de partit.

Que no hi hagi cap polític imputat per un cas de corrupció que mantingui el seu escó al Parlament o càrrec de responsabilitat a qualsevol altre institució pública o semi pública. Si estàs embrutat no pots tenir un sou públic: és inacceptable que visquis dels diners de tots quan el teu expedient no està net com una patena. És intolerable.

No pot haver cap ombra de dubte, absolutament cap ombra de dubte, en les persones que el poble ha escollit democràticament a les urnes. Només així recuperarem la confiança en els nostres representants. Si estàs embrutat -això va per tu amic polític- has de deixar de "treballar" de polític fins que es faci el judici i siguis absolt absolutament de la causa que se t'imputa.

Llistes obertes, llei de transparència i llei de finançament dels partits ja! Mandats limitats als vuit anys. Que ningú pugui dedicar-se a la política (amb sou) més de vuit anys. Pobre d'aquell que em torni a dir que "els polítics estan mal pagats". M'agradaria veure-us a tots buscant feina a infojobs, a michael page i parlant amb headhunters, enviant curriculums, pagant l'IVA el proper dia 20 d'abril. Com m'agradaria veure-us així, tocant aquella realitat que constantment esquiveu, veient el pa que s'hi dona.

Ajudem als autònoms i als petits empresaris. Ajudem als valents que s'atreveixen a intentar treballar des de casa. Podríeu reduir les quotes mensuals dels autònoms a la mínima expressió (50€/mes) en aquells casos que es pogués acreditar una facturació inferior, per exemple, als 25.000€ anuals...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
871
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR