e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Novembre de 2015

 

Fa uns dies vas escriure i vas dir als quatre vents que tenim una classe de polítics que no hi és i tampoc no se’ls espera. Quanta raó tens Pilar! Tenim uns polítics sucats en la mediocritat i el més greu és que son majoria. Quina pena em fan els que fan veure que ens governen.

És un desastre, tot plegat. Un despropòsit absolut. Si algun dia vaig creure que seria possible la independència per construir un país nou, m’equivocava. Quan em diuen que Espanya ens roba, tenen raó tot i que se’ls oblida d’explicar-nos mentrestant d’on ha sortit la col·lecció de cotxes d’alta gama...

I ja no cola. No cola que compris un Ferrari a un amic per fer-li un favor. Temps després tornis a fer un altre favor comprant un Lamborghini! Tanta generositat no és normal... Ja està bé de prendre’ns el pel d’aquesta manera i ja n’hi ha prou d’insultar la nostra intel·ligència. N’estem farts.

Definitivament, amb el show de la CUP i Junts Pel Sí, he arribat a la conclusió que aquest país no es mereix la independència. Si 72 persones que representen a prop de 2 milions de vots no tenen la capacitat de posar-se d’acord vol dir que ells son l’arrel del nostre problema i el problema és que ens governa la mediocritat.

Diria que ja fa temps que Catalunya ha deixat de ser mereixedora d’aquest somni tan bonic per tants, per gairebé 2 milions de persones. Entre uns i altres ho estan llençant tot per la finestra, pel cubell de les escombraries…

Tan difícil és? Tan complex és? Ah! Ara ho entenc, oli i aigua no es barregen. Son incompatibles, oi? Pensava que la independència era el millor vehicle per construir un nou país circulant per la transversalitat.

Pensava que ser lliure volia dir no entendre d’esquerres i de dretes. Pensava que per ser lliure tots farien un pas enrere i deixarien els egos i els càrrecs en benefici de fer un dibuix de traç perfecte per enfilar aquest repte.

M’equivocava. M’he equivocat. Ens hem equivocat tots. Els prop de 2 milions de persones que us han votat estan fins als nassos (per no dir una paraula més grossa) de tots vosaltres.

“Independència sí”, m’han dit moltes persones del meu cercle més proper “però així no!”. “Estem fent el paper d’estrassa, astracanada rere astracanada”.

En un altre ordre de coses, voldria fer esment als tràgics successos que estan esdevenint al nostre mon en els darrers dies. Aprofito aquest petit espai per enviar la meva mostra de condol als civils innocents -sempre- que pateixen la guerra, la fam i el terrorisme sigui quina en sigui la causa, el lloc i el context.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

MenÚame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
521
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR