e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 d'Abril de 2016

Sant Pol fa 50 anys

Dimecres 27 vaig assistir en qualitat de convidat de luxe a un dinar d’aniversari en el que “esperava” trobar-me alguns dels polítics del país. No va ser així. Darrerament estan massa enfeinats i l’agenda, sembla, no els permet prodigar-se en molts actes més enllà dels estrictament necessaris. Me’ls imagino a tots a les seus dels partits ja en plena preparació de la propera campanya del “i tu més”...

Resulta que l’Escola Universitària d’Hosteleria de Sant Pol de Mar celebrava les noces d’or amb la comarca amb un menú únic i a un preu irrepetible: 250 pessetes!

En aquests dies de desgovern, dies en els que hem confirmat la defunció del procés que va començar el 20D, hauria estat fantàstic veure asseguts a la mateixa taula a Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera. Els convidats haurien gaudit d’un menú exclusiu amb vistes al mar des d’un paratge català meravellós.

La nota de color la van posar els cotxes d’època que l'associació Clàssic Motor Club del Bages va portar per l’ocasió. Tot recordava així doncs una mica a quan faltava poc per iniciar la democràcia que avui coneixem.

Estic convençut de que els aires del mediterrani haurien inspirat, en cas que haguessin assistit, els nostres líders per resoldre l’atzucac en que ens han posat.

El menú ambientat en els anys 60 (plats catalans tradicionals i populars) va ser servit “a l’anglesa”. Escalivada feta a la llenya amb verat escabetxat, canelons farcits de pollastre i cansalada rostits al gratin i fricandó de vedella guisat amb moixernons de primavera. De postres, el pijama de tota la vida.

Alguna cosa em diu que en Puigdemont hauria gaudit d’aquest àpat, segur, i en Miquel Iceta i la Inés Arrimadas i tots els altres. Haurien parlat amb en Ramon Serra, fundador de l’hotel, i en Lluis Serra, simpatiquíssim, la segona generació que s’ha fet càrrec de la direcció de l’hotel.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido (gracies a Convergència), que sí va assistir els hauria explicat el paper important que juga l’Escola en la seva àrea d’influència. Una institució com aquest Hotel Escola dona molta projecció a Catalunya com a pol d’atracció de turisme així com d’estudiants que volen formar-se en la disciplina de la direcció hotelera.

Els polítics que tenim haurien de sortir més, conèixer persones encantadores com la Míriam Fàbregas o la Gisela Bravo. Entendrien molt millor com n’és de necessari escoltar més el que els ciutadans els diem a les urnes i avui, cada dia, a través de les xarxes socials...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
795
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR