e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 d'Abril de 2013

Fa dies que vull escriure aquestes línies parlant de la tenacitat i amb tanta feina com tinc -buscant feina i clients pel meu petit projecte empresarial- i endinsat com estic, en un present complicadíssim, cada cop tinc menys temps per comunicar-me amb vosaltres, estimats lectors del www.e-noticies.cat.

Un material tenaç és aquell que resisteix els esforços de tracció, tot deformant-se i estirant-se abans de trencar-se. Una persona que té la tenacitat com a valor és aquella que és ferma en les seves opinions, en els seus propòsits i en les seves resolucions. Una persona tenaç desisteix molt difícilment d'allò que pensa fer o que vol fer. Una persona tenaç és entre moltes altres coses erseverant.

La tenacitat ens fa moure muntanyes i assolir les fites més increïbles. El procés, el camí traçat cap la consulta, cap al dret a decidir sobre el nostre futur com a poble, serà o no serà en funció de la quantitat de tenacitats que hi sumem. Que alguns ho vegin impossible és perfectament normal. Que molts, entre els que m'incloc, no vegin cap altra sortida al nostre present que fer
una pregunta a tots els catalans que viuen i treballen a Catalunya, avui ja només és el fruit d'un reguitzell de circumstàncies diverses, variades, distintes i conjuminades que ens han portat a aquest punt de no retorn.

La tenacitat a mi, a petita escala, a la meva mini realitat, m'ha portat a trobar clients i feina per tirar endavant la meva família. A lluitar contra tots els elements en contra que us pugueu imaginar. A ser flexible i treballar de franc per deixar als demés veure'm treballar.

A fer una aposta personal per perseguir d'una vegada per totes un somni que avui ja no és somni: participar i donar opinió activa als mitjans de comunicació audiovisuals. La tenacitat és creure que tot és possible. Però creure-ho de veritat. És no tenir por de res, absolutament de res! La tenacitat és marcar i fixar un objectiu i llevar-se cada dia amb un lema, un fita per assolir a la que ens dedicarem en cos i ànima fins a l'extenuació. Això és la vida, senzillament.

La pregunta la farem i serà el triomf de la democràcia per la fàcil raó de que no hi ha res més net -ni menys violent- ni més bonic que comptar amb la participació de tots i totes sense cap distinció per saber junts quin és el futur que volem, quin és el destí que volem per les nostres vides i a la nostra terra.

Avui més que mai, amb un Sant Jordi esplèndid, ens toca treballar de valent. Que tingueu una bona diada tots i totes! Moltes roses i més llibres!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1019
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR