e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Febrer de 2016

Els sindicats sou una estafa

 

Per culpa vostra el país no funciona. Sou la gran malaltia que afecta als que volem treballar. Sou el problema i no aporteu cap solució. Els comitès d’empresa son la gran mentida del nostre sistema, diguem-ho clar. Esteu fets per treballar només pels drets dels que formen part del comitè d’empresa. Sou una estafa. La gran estafa dels alliberats que després treballen en “B”.

Per mi com si aneu a fer feina a la Índia o a la Xina. En aquests països sí us necessiten. Enlloc de molestar als que aquí creiem que és possible anar endavant i sortir de la crisi, perquè no marxeu a llocs del món on sí exploten al treballador com es feia a la Revolució Industrial del Segle XVIII.

En aquell segle, homes, dones i nens treballaven jornades de 16 hores a canvi d’una barra de pa. Avui, aquí amb 500.000 aturats només a Catalunya, no us necessitem perquè ja no podem donar més drets als treballadors. N’hem donat tants que ja ningú es recorda de les obligacions.

No hi ha equilibri en les relacions entre l’empresa i el treballador i amb aquestes, normal, ningú vol venir al nostre país a crear llocs de treball i no és estrany. Ho podem dir més alt però no més clar. Ens feu anar enrere. Amb la vostra actitud impediu que el país vagi endavant. No voleu el progres perquè el progres assenyala la vostra debilitat, les vostres mancances i la vostra incompetència.

No voleu el progres perquè el progres és esforç i és sacrifici. Dues paraules que mai han estat al vostre vocabulari. Fa dies que dono voltes a la vaga dels treballadors de TMB. A aquesta dictadura dels funcionaris de la mobilitat. Aneu fent. Seguiu jugant amb el pa de tots per culpa de la vostra mirada obtusa absolutament allunyada de la realitat.

Avui la nova L9 ja funciona sense conductors. Jo si fos vosaltres em preocuparia d’alguna cosa més a banda de l’increment salarial. Si voleu guanyar més diners, sortiu de les vostres places fixes i munteu una empresa d’autobusos, a veure com us va.

Jo preguntaria als 500.000 aturats que hi ha Catalunya que els semblen els sous de mitjana que cobreu per una feina fixa i indefinida de responsabilitat justeta. Proposo portar-vos a tots a l’atur un parell d’anys i en el mateix període posar a treballar persones que porten temps sense feina a realitzar les vostres tasques.

No sou enginyers, no sou eminències, no aporteu cap valor a la nostra capacitat productiva més enllà de portar-nos a la feina. Només sabeu tocar els nassos del ciutadà cada Mobile World Congress per culpa del conveni.

Fa anys que em deixo la pell cada dia a la meva feina, anys que lluito contra tot per subsistir i anar endavant. Anys en que invertit hores que no tinc en formar-me per ser millor professional.

Vosaltres només us preocupeu per l’increment salarial, per l’IPC, per veure com més podeu esprémer el sistema per treure’n fins la darrera gota. Doncs us dic una cosa.

Els ciutadans, els que no en tenim cap culpa de que visqueu una realitat paral·lela n’estem farts de vosaltres. Els ciutadans que treballem de veritat i que paguem la vostra nòmina estem tips de vosaltres. Els Mossos, els metges i els mestres sí han patit la crisi de veritat i no vosaltres que sou els nens malcriats de l’administració.

Ens estem atipant de la vostra actitud infantil i completament irresponsable perquè sou i sereu la gran mentida del nostre sistema

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
566
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR