e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Gener de 2015

El dret a la veritat

 

Amic Bárcenas parla! Explica-ho tot amb pels i senyals. Ves a totes les televisions i emissores de radio que t’ho demanin. Que els caigui la cara de vergonya. Que no puguin mai més mirar-nos als ulls donant-nos lliçons de cap mena. Que no puguin tornar a repetir aquest eslògan repugnant de “aún queda mucho por hacer”. Quina barra! Quin fàstic! Quin insult a la intel·ligència dels ciutadans!

Felicito al guionista per allò de “nos ha faltado un poco de piel a cada cifra positiva”. Quins nassos! Veig la vostra falsa tertúlia amb cafè, en un sofà de disseny, envoltats dels tècnics de so i d’imatge, amb rellotges cars als vostres canells, ben vestits i ben pentinats. Absolutament allunyats de la realitat social que ens envolta. Com si fóssiu d’un altre món, com si fóssiu una altra classe social...

No se a que us referiu amb aquestes xifres positives? A la presa de pel de la nova llei hipotecaria? Al silenci absolut davant el creixent nombre de desnonaments que es produeixen cada dia per totes les ciutats del país? Als casos de corrupció immensa infinita que coneixem dia rere dia? A una seu pagada amb la caixa B? A les retallades en sanitat i ensenyament?

Vull saber com funcionava tot, Bárcenas, qui es va inventar aquest mecanisme diabòlic per enriquir-vos a tots, polítics i empresaris. Abans que et tanquin a la presó per sempre més, explica’t! Embruta’ls a tots. Abans de caure al forat negre volem que els facis caure a tots amb tu. Volem saber del cert qui hi va participar, qui s’ha fet d’or amb els impostos que paguem religiosament trimestre a trimestre, any rere any.

Espero que ben aviat et trobis amb els Millet i Montull per fer un cafè o una mariscada, tant se val. El que donaria per posar un micròfon al centre de la taula i escoltar la vostra conversa. Observar-vos pel forat del pany i descobrir el que imaginem, que us rieu de tots nosaltres. Tant de bo acabéssiu a la presó, tots tres a la mateixa garjola.

Avui ho tenim tot a punt per fer que s’acabi el vostre temps. De tots, no només dels blaus. Dels vermells i dels verds. Us deixarem poc a poc sense cadires a cap ajuntament. Ho heu de saber. A les properes eleccions us deixarem, a tots, suspesos de sou i feina. I ja n’era hora. Quines ganes tinc que sigui l’endemà de les municipals!

Aleshores riuré jo, no tant com voldria però sí, riuré. Uns quants haureu de buscar feina (però de veritat, no mitjançant amics ni complicitats de partit...). Si voleu us podrem  donar quatre consells sobre com funciona Infojobs, com es prepara una entrevista, com s’escriu un CV i com s’envia.

Tenim dret a la veritat. Tenim dret a saber perquè ho veu fer. Tenim dret a veure com torneu amb interessos tot el que ens heu robat. Tenim dret a veure com el pes de la justícia cau sobre de vosaltres amb tota la força. Tenim dret a veure com un jutge dicta sentència ferma contra vosaltres. Tenim dret a començar de nou -junts Podrem- i arreglar el desastre que heu construït després d’anys de governar amb el cul.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
660
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR