e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Maig de 2013

Tinc un amic que és consultor de comunicació. És optimista i tenaç, molt tenaç. A punt de fer 41 anys encara creu -i que així sigui per molt temps- en els seus somnis. Els seus valors son entre d'altres la dedicació, la responsabilitat i el treball en equip amb humilitat.

Fa prop de dos anys que lluita per anar endavant i en comptes de buscar feina http://www.elperiodico.com/es/noticias/al-contrataque/busques-trabajo-2394122 ha tractat -seguint el consell de Risto Mejide- de fer que la feina el busqués a ell. Ha anat molts mesos a fer tertúlia (sense cobrar) a la radio i la TV i escriu una columna quan pot aquí, al www.e-noticies.cat

Fa setmanes va veure una oferta de feina a www.infojobs.net per una plaça a www.lleida.net de tècnic de comunicació: una suplència per una baixa maternal. Com que aquest amic meu és valent i ja no te por de res els va enviar el seu historial tot i que el perfil que buscava l'empresa a priori era baix comparat amb l'experiència del meu amic.

Sigui com sigui, l'entrevista va sortir bé i el meu amic va superar amb nota, entre d'altres, una prova d'anglès. El CEO de la companyia es va interessar pel meu amic i el va voler entrevistar de seguida. Resulta que Lleida.net buscava, també, un director de comunicació però amb un marcat perfil comercial...

Amb aquesta nova feina -l'han fitxat- el meu amic m'explica que mai en tant poc temps havia assumit tants canvis a la seva vida. Portàtil nou, software nou, companys nous, operativa nova, management nou, nova oficina a 146 km de casa, nova Blackberry, nova tauleta digital, nova ciutat, productes nous i molt avançats tecnològicament, nou logo, costat client, nova marca...

El meu amic va aterrar a la companyia el passat 6 de maig i el 12 agafava l'avió per anar als Estats Units. Dues setmanes intenses de viatge amb el Manel i el Sisco per donar a conèixer i obrir una mica més Lleida.net al mercat nord-americà.

Lleida.net ha exposat la seva capacitat tecnològica (comunicacions digitals certificades i registrades) a FOSE (Washington DC), una trobada d'empreses que ofereixen serveis IT a l'administració nord-americana, i al CTIA (Las Vegas), una de les fires de telecomunicacions més important que es fa als Estats Units.

El meu amic està encantat, que us haig de dir. Té un reconeixement professional fort en un entorn que posa en valor la comunicació dins la organització empresarial quan aquesta està alineada amb els objectius de negoci.

El meu amic ha tornat del viatge amb una motxilla plena d'experiències que l'han fet créixer moltíssim com a professional i com a persona en pocs dies. El meu amic sent que la feina l'ha trobat a ell i no ha estat, en absolut una qüestió de sort, si no una suma de treball intens i oportunitats buscades.

Adaptar-se al canvi, no tenir por, la flexibilitat i la obertura de mires son els factors que han fet que avui el meu amic sigui el nou director de comunicació de Lleida.net. Per cert, us recomano un passeig en Segway per Washington DC, res millor per descobrir la ciutat des d'una nova perspectiva...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
943
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR