e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Març de 2013

Ada, ja tens el meu vot!

Ada Colau, fa temps que et volia escriure unes línies i ahir en escoltar-te a la radio em va venir al cap fer-te una proposta que fa dies que em balla. Ets la fada que el sistema necessita, la veu del poble oprimit per una elit que només mira pels seus interessos. Ets la mosca collonera, el gra al cul per tota aquesta panda de rèmores, de cretins que s'ho volen quedar tot.

Ells son una elit que només es preocupa de fer favors als amics que son d'alt de tot de la piràmide social. Ells ens han portat al precipici i a sobre ens volen treure allò que ja no tenim. Emprenya'ls tot el que puguis i més. Nosaltres estem aquí per ajudar-te, Ada, per donar-te força, més força i més veu. Pujarem la intensitat del foc fins a on faci falta, d'acord?

Tu ens has obert els ulls: fa temps que la lluita ens semblava impossible o gairebé impossible. Ells tenien molta més força perquè nosaltres no havíem estat capaços d'organitzar-nos. Avui després d'un camí de 4 anys ens has demostrat que milers de David poden guanyar a Goliat si pedalen junts. Vulguin o no vulguin ens hauran d'escoltar! I com no es posin les piles els farem fora per sempre més i no els deixarem tornar, he dit!

Necessitem el teu lideratge sincer i honest, Ada! Necessitem la teva capacitat real de gestió, de fer que les coses bones passin. Ens fas falta, Ada! Molta falta! Et volia dir que fa temps que t'has guanyat amb escreix el meu vot. I alguna cosa em diu que no només t'has guanyat el meu vot. T'estàs guanyant el vot de tots, i som molts, els emprenyats per com estem i pel futur que ens espera.

Estic fart de tanta inòpia, incompetència, mediocritat, maldat, corrupció i insolidaritat. Fart de que em governi algú que no trepitja el carrer i que s'amaga dins un cotxe oficial amb escorta. Fart de polítics que només parlen cada 4 anys...

Ada, fes-nos un favor, a les properes eleccions suma forces i consensos: dibuixa un partit polític! Segur que s'emportarà els vots del canvi real. Confiem en la força de la teva raó, en la obvietat dels teus plantejaments i en la honestedat dels teus objectius. Quanta raó tens quan parles, Ada!

Com pot ser que el ciutadà pagui impostos i aquests diners serveixin per ajudar als bancs i aquests bancs facin fora de les seves cases a aquests ciutadans que paguen impostos? Com pot ser! És un sil·logisme inadmissible, un disbarat inacceptable! Prou d'aquest despropòsit, hem dit prou!

Les teves argumentacions son tan sòlides, tan consistents i tant òbvies, que sembla mentida que per més que insistiu tu -i tots els que t'envolten- els de "d'alt" hagin estat tant de temps fent-se els suecs...

Doncs s'ha acabat. Prou de propostes de mínims, Ada, anem a per totes. Aquesta sentència europea ens ha donat l'empenta definitiva. Amb tu i jutges que treballen per un mon més just (mil gracies José María Fernández Seijo) ho farem possible.

La clàusula sol és abusiva, que hi hagi tants pisos buits és vergonyós, les indemnitzacions dels directius de bancs rescatats son un insult a la nostra intel·ligència, els interessos de demora son abusius. El sistema, en una paraula, ha abusat de nosaltres i la olla a pressió social és a punt d'explotar als seus nassos. Estem amb tu Ada, no ens pots fallar.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1052
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR