e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Gener del 2014

El dia desprÚs

Potser al final de tot aquest camí viurem un “dia després”. Per alguns (molt equivocats) serà l’apocalipsi, per d’altres (il·lusos) el paradís i per molts (grup en el que m’incloc) serà un camí nou a explorar, complicat, difícil, dur, ple de reptes i dificultats per superar i resoldre. Serà de tot menys un camí de roses. La vida.

El dia després jo diria que sortirà el Sol. El forner de la cantonada farà la nit abans el pa i els croissants que anirem a comprar aquell matí. El...

Continuar llegint...

24 de Gener del 2014

El maltractament psicol˛gic de Banc Sabadell

Inacceptable. Tinc un bon amic que està fins als nassos de Banc Sabadell. No li han passat el rebut -un nou rebut amb un nou interès- de la seva meravellosa hipoteca perquè va lligada a un índex, l’IRPH, que ja no existeix. L’escriptura està redactada amb tanta mala llet, tanta, que ni els advocats de Banc Sabadell saben a hores d’ara què han de cobrar a aquest amic meu al gener, ni als propers 20 anys, per la hipoteca.

Porten 3 dies de demora (tocava pagar el rebut el dia 20) i em confirma que hi ha saldo més que suficient. Estava...

Continuar llegint...

13 de Gener del 2014

La fractura irreal

Em sap greu pel ministre Jorge Fernandez Diaz però no hi ha fractura social a Catalunya. Vostè sembla que la necessita -aquesta fractura- perquè així vindrà a salvar-nos d'allò que vostè creu que passa -però ja li dic jo que no passa- a casa nostra. Necessita crear-nos un problema per mostrar-nos la seva solució. Per il·luminar-nos.

Necessita causar-nos dolor amb aquest comentari per després venir amb la seva peculiar anestèsia. Gracies, però no fa falta. No el tenim aquest problema, senyor Fernandez Diaz, i per més que insisteixi aquest comentari no ens causarà dolor.

Al contrari, ens farà més forts i ens donarà més i més convenciment de que tenim més que mai la raó. ...

Continuar llegint...