e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Maig del 2013

Adaptar-se al canvi sÝ o sÝ

Tinc un amic que és consultor de comunicació. És optimista i tenaç, molt tenaç. A punt de fer 41 anys encara creu -i que així sigui per molt temps- en els seus somnis. Els seus valors son entre d'altres la dedicació, la responsabilitat i el treball en equip amb humilitat.

Fa prop de dos anys que lluita per anar endavant i en comptes de buscar feina http://www.elperiodico.com/es/noticias/al-contrataque/busques-trabajo-2394122 ha tractat -seguint el consell de Risto Mejide- de fer que la feina el busqués a ell. Ha anat molts mesos a fer tertúlia (sense cobrar) a la radio i la TV i escriu una columna quan pot aquí, al www.e-noticies.cat

Fa setmanes va veure una oferta de feina a www.infojobs.net per una plaça a ...

Continuar llegint...

02 de Maig del 2013

Cada minut perden la feina dues persones

Aquesta setmana hem conegut les dades d'atur del primer trimestre de 2013 i llegir aquesta noticia és molt desmoralitzant. Prop de 240.000 persones s'han quedat sense feina des que hem començat l'any. La tendència, diuen els experts, dibuixa una gràfica -sembla- menys pronunciada. Els entesos ja poden dir missa però el cert és que cada minut que passa inscrivim dues persones més a l'atur.

Al mateix període de l'any passat la xifra de nous inscrits a les llistes del Inem era de 365.000 persones. Al 2011, 213.000. Esfereïdor, senzillament esfereïdor. Només a Catalunya prop de 260.000 famílies tenen tots els seus membres desocupats. Hem assolit un 27% de taxa d'atur i alguna cosa hem de fer de forma immediata!

Josep González, president de Pimec, ha sigut valent i ha donat un pas endavant. Ha fet un crit a la necessitat de lideratge i de prendre decisions. Ha dit que els minijobs son una...

Continuar llegint...