e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 d'Abril del 2013

És la tenacitat!

Fa dies que vull escriure aquestes línies parlant de la tenacitat i amb tanta feina com tinc -buscant feina i clients pel meu petit projecte empresarial- i endinsat com estic, en un present complicadíssim, cada cop tinc menys temps per comunicar-me amb vosaltres, estimats lectors del www.e-noticies.cat.

Un material tenaç és aquell que resisteix els esforços de tracció, tot deformant-se i estirant-se abans de trencar-se. Una persona que té la tenacitat com a valor és aquella que és ferma en les seves opinions, en els seus propòsits i en les seves resolucions. Una persona tenaç desisteix molt difícilment d'allò que pensa fer o que vol fer. Una persona tenaç és entre moltes altres coses erseverant.

La tenacitat ens fa moure muntanyes i assolir les fites més increïbles. El procés, el camí traçat cap...

Continuar llegint...

10 d'Abril del 2013

Voleu propostes, aquí en teniu unes quantes

Que no hi hagi cap, absolutament cap, càrrec de confiança a l'administració. Que facin la feina els funcionaris, que per això els tenim. Segur que al cos superior de gestió n'hi ha molts -i bons- amb ganes de pencar i fer anar endavant el sistema.

Fora assessors, consultors i tot tipus de treballadors externs que han assolit la plaça per art de màgia o gracies a tenir un carnet polític sigui del color que sigui. S'ha acabat! A l'administració només hi pot haver funcionaris amb la seva oposició guanyada netament en concurs públic així com el personal laboral adequat a les necessitats de producció i càrrega de feina.

I no vull sentir a dir mai més que això és "la xocolata del lloro". Què passa? Què com és una part minsa del global del pressupost ja no cal fer-ho? Mentida! Avui més que mai son necessàries...

Continuar llegint...