e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Novembre del 2016

Seieu a taula i mengeu bou!

Setmana intensa. Divendres passat, 18 de novembre, vaig assistir com a tertulià del Vespre a La 2 de TVE que presenta Marta Sánchez. Com sempre, va ser tot un plaer repetir debat amb Milagros Pérez, periodista de gran prestigi a El País, i amb Marius Garcia Andrade, grandíssim advocat. Crec que vam tenir una vetllada de fàcil digestió per projectar als televidents la nostra interpretació de la realitat que vivim a Catalunya.

Els temes a sobre la taula eren la recent estrenada enquesta del CEO, el paper del nou Delegat del Govern a Catalunya, el senyor Enric Millo, i un capítol més de les desavinences entre el PSC i el PSOE... De manera sintètica podem dir que hi ha mentides, grans...

Continuar llegint...

29 d'Abril del 2016

Sant Pol fa 50 anys

Dimecres 27 vaig assistir en qualitat de convidat de luxe a un dinar d’aniversari en el que “esperava” trobar-me alguns dels polítics del país. No va ser així. Darrerament estan massa enfeinats i l’agenda, sembla, no els permet prodigar-se en molts actes més enllà dels estrictament necessaris. Me’ls imagino a tots a les seus dels partits ja en plena preparació de la propera campanya del “i tu més”...

Resulta que l’Escola Universitària d’Hosteleria de Sant Pol de Mar celebrava les noces d’or amb la comarca amb un menú únic i a un preu irrepetible: 250 pessetes!

...

Continuar llegint...

23 de Febrer del 2016

Els sindicats sou una estafa

 

Per culpa vostra el país no funciona. Sou la gran malaltia que afecta als que volem treballar. Sou el problema i no aporteu cap solució. Els comitès d’empresa son la gran mentida del nostre sistema, diguem-ho clar. Esteu fets per treballar només pels drets dels que formen part del comitè d’empresa. Sou una estafa. La gran estafa dels alliberats que després treballen en “B”.

Per mi com...

Continuar llegint...

08 de Febrer del 2016

Joaquim BenÝtez ets un pederasta

 

 

Jo també vaig estudiar als Maristes de Sants per després anar a Les Corts. Vaig cursar EGB a Sants (1978-1986) i vaig canviar a Les Corts per estudiar BUP i COU (1986-1990). Vaig anar a la universitat i avui tinc 43 anys, estic casat i tinc 2 fills. Soc feliç.

Llegeixo les noticies d’aquests dies i encara no ho entenc. Estic absolutament trasbalsat, trist i decebut. Sento a més una mena de ràbia i impotència immensa. Que pot portar a un home adult a cometre...

Continuar llegint...

09 de Desembre del 2015

Txapeldun!

 Crònica d’un dinar amb tertúlia política i social, bon menjar, bon vi i millor companyia. Tot just fa una setmana que es va celebrar al restaurant 1881 -ubicat a la planta superior del Museu d’Història de Catalunya- la cinquena edició dels premis Txapeldun, que atorga el grup SAGARDI. Gastronomia basca del tot sublim des d’una terrassa amb vistes al Port Vell de Barcelona.

Cel blau i dia esplèndid. Vaig tenir la sort d’assistir-hi com a convidat per la meva condició de periodista i/o consultor de comunicació i vaig poder gaudir d’una carn de bou excelsa amb les incommensurables mongetes de Tolosa.

...

Continuar llegint...

18 de Novembre del 2015

Tens raˇ Pilar, molta raˇ!

 

Fa uns dies vas escriure i vas dir als quatre vents que tenim una classe de polítics que no hi és i tampoc no se’ls espera. Quanta raó tens Pilar! Tenim uns polítics sucats en la mediocritat i el més greu és que son majoria. Quina pena em fan els que fan veure que ens governen.

És un desastre, tot plegat. Un despropòsit absolut. Si algun dia vaig creure que seria possible la independència per construir un país nou, m’equivocava. Quan em diuen que Espanya ens roba, tenen...

Continuar llegint...

13 de Marš del 2015

Grans descomptes a final de mes!

Vaig treballar com a consultor de comunicació durant vuit anys en entorns de grans companyies internacionals i de gran consum. Per donar-te alguna pista més, amic lector, apunto a dues multinacionals dels sectors de l’electrònica i la tecnologia de masses, una japonesa i l’altra coreana.

Avui no tinc clar com s’ho fan, doncs ja han passat uns anys d’aquella etapa professional, però en aquells anys la política i la estratègia comercial en ambdues era de pena. La comunicació, l’estratègia i la relació amb el client estava pensada amb els peus. Sobretot en l’empresa que a priori semblava més seriosa, la japonesa. Els...

Continuar llegint...

23 de Gener del 2015

El dret a la veritat

 

Amic Bárcenas parla! Explica-ho tot amb pels i senyals. Ves a totes les televisions i emissores de radio que t’ho demanin. Que els caigui la cara de vergonya. Que no puguin mai més mirar-nos als ulls donant-nos lliçons de cap mena. Que no puguin tornar a repetir aquest eslògan repugnant de “aún queda mucho por hacer”. Quina barra! Quin fàstic! Quin insult a la intel·ligència dels ciutadans!

Felicito al guionista per allò de...

Continuar llegint...

16 de Setembre del 2014

DemÓ ho acabem, pacte fiscal i llestos!

Jo anava de groc el dia 11. Volia viure l’ambient des de dins. Escoltar el que s’hi deia a la plaça Francesc Macià i copsar la capacitat de convocatòria absolutament transversal d’un petit poble que s’ha unit en aquest desig tant senzill i alhora tan democràtic de votar, de poder expressar amb les urnes un sentiment.

Portem dies i dies escoltant els mitjans, parant atenció a tot allò que diuen uns i altres. Portem setmanes i mesos pensant-hi i avui ja hem assolit una tercera manifestació...

Continuar llegint...

03 d'Abril del 2014

AixÝ no, Rouco!

“La llengua no té ossos, però en trenca de ben grossos”, deia la meva avia Pepita que en pau descansi. Les paraules de Rouco Varela al funeral d’Adolfo Suárez son inacceptables, indignes del càrrec que ha ocupat a l’Església. Segons aquest senyor els atemptats de l'11 de març del 2004 obeïen a "foscos objectius de poder". Ara Espanya es podria trobar, altre cop, en risc de guerra civil.

Continuar llegint...

Inicio Anterior 1 2 3 SegŘent Final