e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 d'Octubre de 2008

Estic satisfet. La gent d’Unió Democràtica de Catalunya hem celebrat aquest cap de setmana a Sitges el nostre 24è Congrés. Estic segur que la immensa majoria dels participants n’estan satisfets. Jo ho estic perquè es pot parlar d’un abans, un durant i un després del 24è Congrés. Un abans perquè en el debat d’idees, tot el partit s’hi abocat, un durant perquè han estat dos dies molt intensos i de molta feina i un després perquè el resultat final ha estat, sens dubte, bo per al partit. Sense autobombo i sense voler fer volar coloms, Unió és avui més forta que divendres passat. L’aposta és clara. Hem actualitzat el nostre missatge basat en els valors i en la centralitat.

Són uns valors que no volem monopolitzar i que esperen que la societat els faci seus. Són uns valors ens els que creiem, perquè creiem que amb esforç, treball, diàleg, compromís, responsabilitat, disciplina, respecte i sentit comú és pot construir una societat més justa, més pròspera i més propera a la excel·lència que volem assolir.  

La nostra centralitat referma la voluntat d’Unió de fer i no de cridar, d’arribar a pactes, en lloc de crispar i d’anar cap a la radicalitat. Creiem en la centralitat perquè és inherent al nostre tarannà, el de buscar solucions sumant esforços i no confrontacions a partir del diàleg i del consens. És una centralitat que marca també un caràcter propi, que ens enforteix i que aportem a la federació de CiU per enriquir-la. Quanta més força tingui Unió i com més forts siguin a Convergència, més força tindrà la suma, la federació de CiU.

Unió ha sortit reforçada d’aquest Congrés per tot el que dic ara i per tot el que he vist els dos dies d’aquest cap de setmana: persones amb il·lusió, amb ganes de treballar, amb convenciment del que es fa i amb la certesa d’arribar a bon port ben aviat.

Ja us ho he dit. Estic satisfet. Creia que seria un bon Congrés i encara ha estat millor. A Unió podem estar satisfets amb la feina feta i orgullosa i esperançada en la que encara ens queda per fer. Arribarem lluny perquè s’ha demostrat que tenim un partit sòlid, cohesionat, un partit de futur amb lideratges reforçats encapçalats per Josep A. Duran i Lleida.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1350
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR