e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Novembre de 2013

Una consulta per a tothom i amb tothom

Des del primer moment que Catalunya va manifestar que volia exercir el dret a decidir, la posició d’Unió Democràtica ha estat inequívoca: cal portar endavant el procés per aconseguir que els catalans decideixin quin futur volen per al país i cal fer-ho amb el màxim nombre de forces que han manifestat la seva voluntat de fer realitat aquest anhel.

Per aquest motiu des de Unió continuem creient fonamental que el PSC participi en aquest procés i cal fer tants esforços com calgui per aconseguir-ho. És possible que després de la Conferència Política del PSOE d’aquest cap de setmana sigui més difícil que el PSC s’hi sumi, però cal treballar per evitar que es despengi del procés sobiranista. També pensem que cal que es traspassi a la Generalitat la competència per poder fer la convocatòria.

Tenim el deure i el compromís que les formacions favorables al dret a decidir, com el PSC, no es despengin del procés. Per aquest motiu farem el possible perquè els socialistes catalans puguin sentir-s’hi còmodes.  No pot anar només dirigit als nacionalistes, sinó que hi ha de cabre tothom. Hi han de formar part el PSC, ICV, UDC, ERC, CDC, la CUP i tant de bo també que també ho fes el PPC, perquè el futur de Catalunya serà molt més sòlid com més gent aconseguim sumar per fer el camí sense exclusions.

Josep M. Pelegrí, secretari general d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
429
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR