e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

09 de Novembre de 2010

Una Catalunya millor

Una Catalunya millor és el desig que tots tenim. No és cap novetat, i malgrat no ser-ho és la proposta i el comprimís que llancem des de CiU per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre. Pot semblar una obvietat que vulguem una Catalunya millor. Però no ho és quan el que plantegem i oferim són propostes concretes perquè aquest desig esdevingui una realitat amb l’esforç de tots. CiU demana i proposa una campanya amb un estil positiu, -tal com ens vam comprometre fa mesos davant els ciutadans-, malgrat les campanyes agressives i els canvis continuats de missatge d’altres forces polítiques.

A més, estem convençuts que una Catalunya millor és possible des de la voluntat d’escoltar i de debatre propostes. A CiU estem convençuts que el que ara cal és escoltar i debatre programes electorals. No volem més soroll, ni més coses superficials que no interessen a la ciutadania. El soroll i la superficialitat només han aconseguit frustrar els ciutadans i fomentar la desafecció.

Sí, a CiU, -com estic segur que vol tothom- volem una Catalunya millor, i estem disposats a treballar dur pera aconseguir-ho des de la humilitat de qui sap que no està en possessió de la veritat absoluta i de qui és conscient que necessitarà l’esforç, l’empenta i les iniciatives de tots per treure el país de la grisor i del desànim en que s’ha instal·lat en els darrers anys.

Volem una Catalunya millor i per arribar-hi el primer que ens preocupa i ens ocupa es l’economia perquè no podrem millorar si no sortim de la crisi, si no afavorim la creació de riquesa i si no aconseguim generar ocupació. Tenim propostes i volem explicar-les perquè arribin a tota la societat. El nostre programa electoral ja és a l’abast de qui el vulgui consultar. Estarem encantats de debatre amb qui vulgui les propostes que vulgui. No volem una campanya gris, farcida de polèmiques absurdes que no interessen ningú i plena de desqualificacions que l’únic que aconsegueixen és el desprestigi de la política. Creiem en la política i en la feina ben feta, i per això volem i oferim aquesta campanya en positiu.

I parlant de feina ben feta, vull felicitar l’Església catalana i tota l’organització que ha fet possible la visita del Sant Pare a Catalunya i que ha desenvolupat amb èxit aquest viatge. És un èxit que fem extensiu a l’Ajuntament perquè tots els mecanismes d’ordre i seguretat han funcionat correctament. També vull agrair molt especialment al Sant Pare, Benet XVI, el tracte i deferència que ha tingut amb la llengua catalana. Tothom n’hauria de prendre exemple abans de voler utilitzar la llengua com a arma de confrontació. Ha estat, sens dubte, una visita que ha projectat Gaudí, l’ara Basílica de la Sagrada Família, Barcelona i el català arreu del món. És un gran exemple per construir aquesta Catalunya millor que proposem, que volem i que aconseguirem.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1259
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR