e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Juny de 2008

A Catalunya no estem de sort. En una situació econòmica que necessita un govern fort, sòlid, amb les idees clares i amb receptes precises per fer font a la crisi, l’executiu de la Generalitat és mostra feble, inconsistent, dubitatiu, sense iniciativa. Un Govern que sembla que tingui com a únic propòsit mantenir-se en el poder a costa del país, com ja va denunciar el conseller Castells. No es pot entendre d’una altra manera aquesta autosuficiència per les accions empreses, ni aquesta voluntat de minimitzar la realitat de la situació econòmica que pateixen el país i els seus habitants. En una clara política de seguidisme i mimetisme envers Madrid,només es busca maquillar la mala situació per la que estem travessant. No hi ha autocrítica i, el que és pitjor, no hi ha mesures de cap tipus per fer més suportable la caiguda econòmica. No pinten bé les coses.

A Catalunya, la feblesa del president de la Generalitat es veu cada dia en la seva incapacitat per fer anar en la mateixa direcció tots els esforços. L’olla de grills que no ha abandonat el segon tripartit des dels seus inicis, lluny de millorar, grinyola encara més desprès del congrés de ERC que ha servit per evidenciar que l’objectiu últim d’Esquerra és el poder per el poder, deixant de banda els interessos del país. A Madrid, el Govern no funciona gaire millor per la seva obsessió a no dir les coses pel seu nom, que els ha dut a malbaratar els estalvis aconseguits en els anys de bonança econòmica.

Aquí i allà, CiU pot oferir solucions en aquestos mals moments. Tenim la força i la capacitat suficient per fer-ho. També la voluntat. Això sí, des de la seriositat, el rigor i la defensa dels interessos dels ciutadans. No volem fer volar coloms com fa Zapatero i tampoc acceptem la paràlisi de Montilla immobilitzat pels continus ensurts que li donen els socis de Govern. No es pot jugar amb qui no vol jugar, ni acompanyar a qui prefereix les males companyies a l’esforç i la lluita per dur el país endavant.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1479
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR