e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Juliol de 2008

Avui és el dia. Si el govern de l’Estat compleix el seu comprimís avui coneixerem les balances fiscals que – hi estem convençuts- evidenciaran el dèficit existent entre Catalunya i l’Estat espanyol. Però tot i ser important aquest reconeixement el que realment s’ha de aconseguir és equilibrar el dèficit existent. Aquí hem de concentrar el nostres esforços perquè es necessari que el nou repartiment es manifesti en els propers pressupostos generals de l’Estat. No volem que només és constati l’abús financer a que l’Estat ha sotmès Catalunya sinó que aquest és modifiqui pe fer-lo més just sense deixar de ser solidari. Els terminis que el propi president va posar en el cas de les balances fiscals o els derivats del Estatut en el cas del finançament (el 9 d’agost) s’estan exhaurint un a un amb una decebedora manca de autoexigència per part del govern de la Generalitat i amb un silenci significatiu de l’executiu central.

A la federació estem amatents perquè no volem que és tornin a incomplir el compromisos adquirits amb Catalunya, amb els catalans. No permetrem que una vegada més Catalunya quedi en segon terme davant altres interessos. Els mandats emanats de l’Estatut són clars; les promeses fetes són a les hemeroteques. Farem que és compleixin i denunciarem a qui torni a fugir d’estudi.

I finalment, així com avui és el dia per conèixer les balances fiscals, ahir i diumenge van ser dies per felicitar a Convergència Democràtica de Catalunya pel seu Congrés que ha deixat palesa la fortalesa dels nostres socis de la federació i de la seva voluntat de millorar per seguir al servei del país.  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1623
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR