e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 d'Octubre de 2008

Aquest cap de setmana a Unió afrontem el nostre Congrés ordinari que decidirà el full de ruta dels propers quatre anys. El lema del Congrés deixa ben a les clares quines són les intencions del nostre partit, “Unió: valors sòlids, valors de futur”. Uns valors que han de tornar a presidir la conducta de la nostra societat ara amb més motiu encara a causa de la crisi econòmica que vivim i que es perllongarà en el temps, segons tots els anàlisi.

Perquè la solució a  la crisi passa per actuacions macroeconòmiques que tinguin en consideració la persona, especialment les més desfavorides que són les grans perjudicades per aquestes turbulències. No volem ser catastrofistes però la situació és complicada. Els bancs, el sistema financer en general i les grans empreses sortiran amb més o menys dificultats endavant, però per el camí la llista d’aturats pot crèixer i no podem ignorar que darrere cada nou aturat hi ha una família que ha vist augmentar les dificultats en el seu dia a dia. Per a Unió és fonamental trobar una resposta immediata a aquesta nova problemàtica. Perquè el realment preocupant d’aquesta batzegada econòmica són els ERE’s  que protagonitzen les noticies a diari. Posem el crit al cel per el Dow Jones o el Ibex 35, i passem de puntetes pels possibles acomiadaments que s’estan produint a casa nostra en el sector de l’automoció, per posar només un exemple, i que afectaran també als petits tallers que subministren peces.

Ja estan be i per això donem suport a les grans mesures adoptades per frenar el pànic econòmic però també és temps d’engegar les ajudes socials necessàries per humanitzar el nostre sistema, sovint massa fred i allunyat de les dificultats individuals.

També en aquests valors de proximitat i humanitat volem aprofundir en el nostre congrés del proper cap de setmana perquè Unió sempre ha tingut com a objectiu servir a la societat i buscar solucions pels seus problemes. Serà aquesta crisi un punt més a debatre a casa nostra per donar resposta a tanta gent que a vist incrementats el seus problemes pel crash de l’economia global.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1281
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR