e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 d'Octubre de 2010

Un dels tòpics que patim la classe política és el que les promeses de les campanyes electorals no es compleixen sistemàticament, quan no són un foc d’encenalls per enlluernar els electors. No és el nostre cas. D’aquí al 28 de novembre CiU farà una campanya amb un to moderat, prudent i pròxim.

Les enquestes actuals ens són favorables, però sabem que la realitat que té valor és la de les urnes i que la confiança dels catalans ens la hem de guanyar d’aquí al 28 de novembre. Per això ens comprometem a fer arribar el nostre missatge i les nostres propostes a tots els catalans amb la certesa, això sí, que som la única formació política que pot constituir un govern fort, sòlid i cohesionat per prendre les grans decisions que calen al país.

Si alguna cosa hem après en aquests set anys de tripartit és que no hi ha hagut un govern sòlid, cohesionat i amb capacitat de prendre decisions. El govern Montilla ha deixat ben clar que ha estat el de tres partits ben diferents que han fet cadascun la guerra pel seu compte i que s’han mogut més per interessos partidistes que de país. També sabem que el que cal ara a Catalunya és generar confiança i això passa per no caure ni en provocacions ni en prometre duros a quatre pessetes. No és amb els subsidis als Ni-Ni que proposa Montilla com s’acaba la desafecció o l’atur juvenil. Tampoc, d’aquesta manera, es guanya credibilitat de portes en dins o de portes enfora. Aquesta mesura només implicaria més despesa i endeutament i, per tant, menys riquesa.

El nostre objectiu és ben diferent. Apostem clarament pel Sí-Sí. Sí a tenir treball i sí a accedir a una millor formació, dos mesures oblidades aquests darrers anys i que ens ha dut la pitjor taxa d’atur d’Europa amb una especial incidència entre els joves que veuen com prop del 40 es troben sense feina. Aquesta és la principal acció de govern que tindrem per endavant si els catalans ens fan confiança: generar ocupació per generar riquesa. No és apujant els impostos com ens en sortirem, i tampoc amb desqualificacions guanyarem la confiança dels catalans.

Catalunya necessita un govern fort. Històricament el nostre país només ha estat fort econòmicament quant políticament ha tingut un govern sòlid. Aquest és el nostre repte. Sabem que podem superar la situació i que CiU és qui pot aconseguir-ho amb més garanties i amb més eficàcia perquè no depenem de ningú. Ens comprometem a treballar, i molt. Volem recuperar l’orgull per l’esforç i per la feina ben feta amb la convicció que superarem la crisi com tantes vegades Catalunya ha superat situacions adverses.

No podrem fer-ho sols i, per això, demanem la complicitat i la confiança de tots els que creguin que un futur millor és possible. Aquesta il·lusió en el futur és el que ens mou. La recuperació de Catalunya passa per recuperar la il·lusió de tots i cadascun dels catalans. No volem res més, però tampoc res menys que això. Certament, no és poca cosa.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1205
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR