e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Febrer de 2014

Amb l’aprovació dels nous estatuts, Unió Democràtica ha fet un pas endavant per apropar-se més a la societat catalana a la qual serveix amb el convenciment que avui som un partit més ben preparat per fer front a a tots els escenaris. De la mateixa manera, estem convençuts que el millor escenari per a Catalunya és la continuïtat de la federació de CiU.

El congrés extraordinari de dissabte ens ha dotat de l’eina per tal de ser un partit més obert, més participatiu, més transparent i amb millor qualitat democràtica. Som conscients també que amb la reforma dels nostres estatuts no resoldrem tota aquesta distància que hi ha entre societat i partits polítics, però sí que hem volgut deixar constància que això ens amoïna.

Des de Unió, continuarem treballant, com sempre, amb el compromís amb la societat de Catalunya, amb convenciment i amb moderació. En aquests temps de radicalitat, no ens espanta la moderació perquè no l’entenem com a renúncia, com molts volen fer creure. Al contrari, per a nosaltres la moderació és la manera més eficaç de ser ambiciosos, perquè aspirem una Catalunya plena, cohesionada, inclusiva, justa, oberta i europea, i creiem que no és des de la radicalitat com aconseguirem aquestes fites.

Estem convençuts que amb l’esforç i el compromís de tots els que formem part d’Unió Democràtica de Catalunya aconseguirem ser un partit més proper a les persones, més atent als neguits i il·lusions dels nostres conciutadans. Perquè és això pel que sempre hem lluitat. Volem ser un partit al servei de les persones i del país amb un model de societat coherent, emparat per criteris de justícia i compromès amb el futur de Catalunya i amb la seva cohesió.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
913
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR