e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Juliol de 2013

Finalment el president, Mariano Rajoy, ha decidit comparèixer davant el Congrés per donar explicacions sobre el cas Bárcenas. Encara que sigui tard, fa bé perquè amb el seu silenci feia créixer els dubtes que tot l’afer provoca.

S’ha equivocat en el quan, perquè ho hagués hagut de fer des del primer moment, però finalment ha entès que cal sortir a donar explicacions.

Rajoy ha de comparèixer per compromís moral i per obligació democràtica i ho ha de fer al Congrés del Diputats. Hi ha molt de soroll en el cas Bárcenas i la societat es mereix que el president del govern s’expliqui en una compareixença formal que permetrà als diversos grups parlamentaris preguntar el que considerem oportú per esclarir els dubtes sobre el cas. Naturalment tot això a banda de la investigació judicial que hi ha en curs.

A més, tot fa sospitar que sortiran més notícies sobre el cas. Per tant, la compareixença del president del govern és necessària, però d’entrada pot no ser suficient. Haurem d’estar amatents al que passi. Notícies noves poden provocar que hi hagi d’haver més compareixences i més informació del president del govern.

El seu silenci ha donat arguments i munició als seus principals rivals enemics, alguns del seu propi partit, sigui una ex presidenta comunitària o un expresident del govern de l’estat. N’han tret profit del profund error que Rajoy ara rectifica. Millor tard que mai.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
770
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR