e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Desembre de 2008

Aquest diumenge hem pogut assistir a una nova excentricitat del tripartit. Dos dels socis del Govern van sortir a manifestar-se contra una llei i contra un conseller del Govern del qual en formen part. Aquest fet posa de relleu una vegada més la irresponsabilitat i immaduresa de ERC i d’IC-V, que poden vanagloriar-se de governar i fer oposició sense solució de continuïtat.

És tot una declaració d’incoherència i de desdoblament de la personalitat tan còmica com perillosa quan es tracta de posar els fonaments de l’educació dels nostres fills. Davant la incoherència del tripartit, hi oposem els nostre sentit de país i de responsabilitat. Per aquest motiu, continuem dialogant i negociant amb el PSC per tal de que la Llei d’Educació sigui assumible per la immensa majoria dels ciutadans de casa nostra i perquè aquesta norma sigui prou amplia com per se una llei de país i que sigui útil a qualsevol govern futur , amb independència del seu color i tendència.

Això no vol dir que donem el nostre suport incondicional a la llei del Govern tal com està plantejada en la actualitat, sinó que estem disposats a negociar amb ell les modificacions necessàries perquè la llei d’Educació sigui realment una llei de país i per fer país. El nostre sentit de la responsabilitat fa que participem en la redacció d’un text que concilií els interessos de tothom i amb el qual tothom se senti còmode. Pel que fa a la manifestació de diumenge, els ciutadans ja sabran valorar aquest nou episodi inversemblant del tripartit que suma per tal de formar govern i resta quan del que es tracta és d’enfortir i fer més gran Catalunya.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1159
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR