e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Maig de 2013

Que com a recepta per combatre l’atur Mariano Rajoy demani paciència a les més de sis milions persones que no tenen feina és una broma de mal gust. Si alguna cosa ha tingut amb escreix la nostra societat és paciència. El que ara cal no és demanar-ne encara més als que pateixen les conseqüències de l’atur, sinó mesures concretes que es tradueixin en la creació d’ocupació. Per això, tornem a reivindicar un gran pacte d’Estat per l’ocupació, tal com ja ho està fent CiU des de l’any 2008 -és a dir, des d’abans que esclatés la crisi..

PP i PSOE haurien d’entendre d’una vegada que la crisi econòmica exigeix un pacte d’estat i per aconseguir-ho el primer que han de fer és canviar de mentalitat i tenir una mica més d’amplitud de mires en lloc d’actuar sempre per interessos partidistes oblidant el bé general. Malauradament, a Espanya sobren polítics partidistes i falten estadistes capaços de fer front a les situacions d’emergència. I la crisi econòmica que patim n’és una que hauria de fer oblidar els interessos propis per vetllar pels interessos generals.

Per això des de CiU tornem a reclamar aquest pacte d’estat i que Rajoy cridi tots els partits per començar a treballar conjuntament. Ara no és l’hora de la paciència que demana Rajoy, sinó la del coratge per portar endavant un pacte d’estat que permeti generar ocupació i sortir de la crisi. Només si generem ocupació, millorarem els ingressos i podrem reduir les despeses improductives. Sempre hem defensat que abans de subvencionar l’atur cal subvencionar l’ocupació. Només amb nous ocupats aconseguirem incrementar els ingressos i podrem començar a disminuir els dèficit des de la creació de riquesa en lloc de fer-ho des de l’austeritat.

És l’hora de prendre decisions eficaces i de sumar esforços. Això i no la paciència és el que ens permetrà sortir del pou i veure el futur amb una mica menys d’incertesa i d’optimisme. Cal actuar en aquest sentit i el PP hauria d’entendre-ho d’una vegada i començar a governar en lloc d’esperar que escampi, com ha fet fins ara.
Josep M. Pelegrí, secretari general d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
886
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR