e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Juliol de 2008

Dissabte passat la tarda vaig anar a fer una xerrada a la XVIa Escola d’Estiu d’Unió de Joves. Ho van fer a Navàs, al Bages, ben bé al punt central del nostre país. No sé si aquest fet tenir alguna cosa a veure amb la posició central i centrada d’Unió Democràtica de Catalunya, que és la que sempre hem mantingut i pensem continuar mantenint en el futur.

En arribar em van comentar que membres de la CUP els havien increpat i amenaçat per la celebració a Navàs de la seva Escola d’Estiu. Nosaltres no tenim aquest estil increpador i amenaçador. Som gent de pau que defensem amb fermesa, amb valentia i amb convicció les persones i els anhels d’aquesta tant nostra nació catalana.

He trobat uns joves valents, sense complexes, ferms i segurs d’ells mateixos. Coneixen perfectament quina és la realitat del nostre país i estan perfectament preparats per donar resposta als reptes plantejats en la nostra societat del segle XXI.

Estic orgullós d’aquesta joventut, nois i noies, que volen afrontar amb seguretat i convicció els reptes socials i polítics d’avui. El respecte, el nostre estil de fer i d’entendre la política, el diàleg i la recerca de consens són les seves armes.

Els valors d’Unió i la defensa de Catalunya són els seus estendards.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1564
2
Comentaris afegits 
A. (Barcelona) 08-07-2008 - 13:12
Esquerres i patriotes, la peste de Catalunya
Doncs jo crec que la decadencia de Catalunya ve perque s'ha emplenat d gent d'esquerres i d patriotes ignorants. Mentres manaven els lliberals i empresaris aquí funcionavem bé, ara amb esquerres, funcionaris i patriotes vagos ha arribat el retrocés
antiDuran (Catalunya) 08-07-2008 - 11:43
Unió és un partit de carques i de regionalistes antindependentistes. Sou la vergonya del catalanisme i sobreviviu només a base de parasitar CDC, perque només sou quatre gats de dretes. Plegueu d'una vegada, carques.
TORNAR