e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

09 de Febrer de 2009

No és anar contracorrent, ni ser pessimista dir que no podem en els temps del Yes we can d’Obama. Al contrari, és responsable, reivindicatiu i esperançador per molts motius perquè:

-No podem seguir amb un Govern que diu, promet i anuncia molt i no fa res.

-No podem veure com les nostres pimes s’ofeguen davant la crisi perquè no tenen liquiditat i perquè les ajudes del Govern per consolidar la banca no arriben al petit empresari, principal teixit productiu de casa nostre.

-No podem quedar-nos de braços creuats comprovant que les administracions (central, Generalitat i municipal) dilaten els seus pagaments. Avançar aquests pagaments permetria augmentar la liquiditat de les empreses.

-No podem tampoc ignorar que la nul·la modificació de mesures fiscals per alleugerir la crisi contribueix a la seva asfixia i, en darrer terme, al tancament de moltes d’elles.

-No podem continuar gaudint d’una legislació laboral prevista per a temps de vaques grasses, però que no serveix per afrontar la tempesta econòmica actual.

-No podem permetre que les petites i mitjanes empreses catalanes segueixin orfes d’accions econòmiques que els hi permetin afrontar la crisi amb una espurna d’optimisme i confiança.

-No podem, finalment, deixar que es destrueixi l’actiu empresarial més important i característic del país com són les pimes.

Per això reclamem a Zapatero i a Montilla que posin en marxa de forma urgent les mesures que ja els hi hem avançat i que, alhora, facin efectives les que diuen haver pres, però que no han arribat als seus destinataris.

Adaptar la fiscalitat, flexibilitzar el mercat laboral, pagar sense demores les factures de l’Administració i afavorir la liquiditat a les pimes són les mesures urgents que cal prendre. És una evidència que no podem continuar com fins ara i que cal un pacte d’Estat per poder dur endavant reformes estructurals.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1346
2
Comentaris afegits 
Kropotkin (Vic) 10-02-2009 - 12:23
Esta vez estoy de acuerdo con vosotros. Si seguis una año mas sin 3% vais a tener que empezar a pensar en buscaros un trabajo....
antiDuran (Cat) 09-02-2009 - 19:18
I jo afegiria, i no podem permetre que hi hagi gent que es diuen "nacionalistes" (en realitat son regionalistes) que diuen que votarien NO en un referèndum independentista. Plegueu d'una vegada els d'UDC, sou una rèmora!
TORNAR