e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Gener de 2012

Quan des de Convergència i Unió assegurem que tenim la mà estesa a tothom per millorar el govern i per sumar esforços no ho diem per quedar bé, ni per fer veure que oferim pactes per després fer el contrari. Creiem que la suma de tots, les aportacions de tothom, són positives per al país i, per tant, positives per als ciutadans.

Per aquest motiu, urgim el govern del PP que presideix Mariano Rajoy que acceleri la reforma laboral que els agents socials no han sabut concretar. Aquesta reforma urgeix per donar esperances als aturats i per recuperar la confiança i la credibilitat davant les institucions europees i davant els mercats. En aquest àmbit, el govern del president Mariano Rajoy pot estar segur que té la predisposició sincera de Convergència i Unió per arribar a acords. CiU està disposada a parlar i a millorar els continguts que inicialment es puguin presentar. Però, repeteixo, és urgent dur endavant aquesta reforma laboral per donar expectatives clares de trobar feina als aturats, molt espacialment als joves.

Però la política de mà estesa no la limitem només al govern del PP, sinó que l’oferim també als altres grups de l’oposició al Parlament de Catalunya, al PSC i a ERC. Ens adrecem molt especialment al PSC que actuï sense cinisme i doni un cop de mà a l’hora d’aprovar els pressupostos de la Generalitat.

Avui mateix, a partir de les onze del matí, representants de CiU i del PSC mantenen una reunió en la comissió mixta creada per estudiar possibles acords entre ambdues formacions. És una magnífica ocasió per acostar posicions i per poder arribar a acords en els pressupostos del 2012 i en la llei d’acompanyament. Des de CiU volem obrir-los a tothom perquè reflecteixin des de la responsabilitat el màxim de sensibilitats i obtinguin així el màxim de suports.

Si anem tots a una, serà més fàcil aixecar el país i anar guanyant poc a poc la difícil batalla contra la crisi econòmica. Amb aquesta finalitat, no limitem els acords a una sola força política, sinó que la nostra voluntat és aconseguir aproximacions amb el PSC i amb ERC, perquè són partits de casa nostra que han tingut responsabilitats de govern, i perquè alguna cosa tenen a veure i saben de la situació actual.

Catalunya agrairà la corresponsabilitat de tothom en aquests moments difícils, que ens pot ajudar d’una manera substancial a sortir de la crisi. De tots depèn aconseguir-ho, i per això a tothom estenem la mà des de Convergència i Unió.
Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
670
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR