e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 de Desembre de 2009

No em sap greu reconèixer-ho: els socialistes em continuen sorprenent, malgrat totes les vegades que ja ho han fet. En aquesta ocasió, ho han fet per partida doble: primer per negar-se a disminuir la morositat de l’Administració amb les empreses; segon per barrejar aquesta situació amb l’expulsió dels moriscos entre els anys 1606 i 1614.

La primera decisió és una mostra més de la indiferència i del menyspreu del govern del PSOE cap els petits i mitjans empresaris, un exemple més de l’abismal distància que separa el dir i el fer de Rodríguez Zapatero i dels seus ministres. La segona proposta mostra l’absurd delirant de les cortines de fum de la ‘inteligenzia’ socialista per defugir la realitat. La primera notícia és dramàticament preocupant, perquè ofega encara més el maltractat teixit productiu del país; la segona és senzillament delirant.

No entenc com un govern es pot negar a pagar els seus proveïdors en un termini just. CiU ha proposat que l’Administració és comprometi a afrontar els seus deutes i a pagar les comandes en un termini màxim de trenta dies. Els socialistes, tant els del PSOE com els del PSC - si algú pot diferenciar-los -, a més de negar-s’hi, han proposat una ajornament ‘sine die’ per aplicar la norma que redueixi la morositat actual de l’Administració. Una morositat que ofega milers i milers d’empresaris i que obliga a tancar milers i milers de petites empreses. Mal favor es fa al país quan l’Administració és converteix en el primer morós.

No s’entén aquest menyspreu i insensibilitat governamental per les dificultats de tantes famílies que confien que els organismes públics paguin quan toca. La crisi esdevé insuperable. És desesperant constatar que, a hores d’ara, són desenes de milers els empresaris que han tancat portes per no poder fer front als seus deutes, en gran part pel fet de no haver cobrat de l’Administració. Aquesta situació podia ser corregida amb la proposta que CiU va portar al Congrés i que, en primera instància, semblava que seria aprovada per la majoria de grups parlamentaris, però ha estat finalment rebutjada per les directrius del govern Zapatero donades als seus diputats, que contravenen la lògica i sobretot una actitud responsable

És una nova constatació de la inexistent política econòmica de Zapatero que, com el cavall d’Atila, converteix en erm el terreny que trepitja. Això sí, sempre amb una somriure de cella a cella i amb una gran preocupació pels fets esdevinguts 400 anys enrere amb els moriscos. 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1381
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR